Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor 4: Ένας… άλλος Τριαντάφυλλος - Εμφανίστηκε με ολόκληρο νάρθηκα στην παραλία

Τα πειράγματα ήταν δεδομένα...

25 Μαρτίου 2021 01:08
Survivor 4: Ένας… άλλος Τριαντάφυλλος - Εμφανίστηκε με ολόκληρο νάρθηκα στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας… άλλος Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε στην παραλία της κόκκινης ομάδας στο Survivor, με τον ίδιο να έχει πάνω του έναν ειδικό νάρθηκα σε σχεδόν όλο το σώμα του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στη μέση του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε την αναφορά στο θέμα, λέγοντας πως είδε από μακριά τον «Ντάφυ» να έρχεται με τον νάρθηκα πάνω του. Ο τραγουδιστής, που νωρίτερα επιτέθηκε στην ομάδα του, ήρθε προς το μέρος του, λέγοντάς του πως πρέπει επιτέλους να τον πιστέψει σχετικά με τον τραυματισμό, καθώς τον προηγούμενο καιρό είχε εκφράσει αμφιβολίες.

Survivor 4: Εμφανίστηκε... μπαταρισμένος ο «Ντάφυ»

Η υπόλοιπη ομάδα «ξέσπασε» σε γέλια κι έκανε πλάκα χωρίς τελειωμό στον Τριαντάφυλλο, με την Καρολίνα μάλιστα να τον βρίσκει… σέξι.

Νάσος Γαλακτερός για Survivor 4: "Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά"

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ άλλων είδαμε μια απίστευτη λογομαχία με τον Τριαντάφυλλο και τον Παύλο Γαλακτερό, που μέχρι στιγμής στόμα είχε και μιλιά δεν είχε.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και της δηλώσεις του Ντάφυ, για τον πατέρα του Παύλου, Νάσο Γαλακτερό, ο τελευταίος θέλησε να πάρει θέση στην κατάσταση και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσω της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share