Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Συνεχίζεται το «ξεκατίνιασμα» στην μπλε ομάδα - Η κλίκα δεν τρώει στο έπαθλο

Η τριάδα προσκάλεσε τους «Κόκκινους» να φάνε μαζί τους

25 Μαρτίου 2021 00:42
Survivor 4: Συνεχίζεται το «ξεκατίνιασμα» στην μπλε ομάδα - Η κλίκα δεν τρώει στο έπαθλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «ξεκατίνιασμα» συνεχίζεται στην μπλε ομάδα στο Survivor, με τον Τζέιμς Καφετζή να προτείνει στους παίκτες της νέας κλίκας να έρθουν μαζί με την τριάδα στο έπαθλο φαγητού, αλλά τους πέντε υπόλοιπους παίκτες να αρνούνται κατηγορηματικά να δειπνήσουν μαζί τους.

Οι «Μπλε» πήραν μια τεράστια νίκη με 10-6, παίζοντας με τρεις μόνο παίκτες, αφού η… ανταρσία της νέας κλίκας αφορούσε τη συμμετοχή της, ενημερώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς και να φάει στο έπαθλο, αν και εφόσον η ομάδα τους επικρατούσε.

Survivor 4: Αρνήθηκε η κλίκα των «Μπλε» να φάει με την τριάδα - Η πρόταση της Άννας Μαρίας

Ο Τζέιμς, πάντως, επανέφερε το θέμα στο τραπέζι, αλλά η κλίκα αρνήθηκε εκ νέου να φάει μαζί με την τριάδα που αγωνίστηκε. Ο Αλέξης, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος με πρόθεση να φάει, αν υπήρχε υποχρεώση από τον χορηγό, αλλά όταν ο Λιανός του ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, συνηγόρησε με τους συμπαίκτες του.

Θέση για το θέμα, πάντως, πήρε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είπε πως η κλίκα κατάφερε να ηρωοποιήσει την τριάδα. Παράλληλα, η Άννα Μαρία Βέλλη πρότεινε στους «Κόκκινους» να πάρουν επίσης από το φαγητό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Survivor 4: Έξαλλος ο Βασάλος - «Είστε αστείοι που ψηφίσατε Τζέιμς»

Έξαλλος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την τελευταία ψηφοφορία του Survivor, με τον άλλοτε παίκτη να αναφέρεται σε όσους ψήφισαν τον Τζέιμς Καφετζή, τονίζοντας πως είναι αστείοι οι λόγοι που βρίσκεται… στον τάκο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο Survivor.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ψηφοφορία και τον Τζέιμς

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία και στην ανάδειξη του Τζέιμς ως υποψηφίου προς αποχώρηση, τονίζοντας πως ήταν λάθος απόφαση.

«Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι. Ξεκάθαρα ο Νίκος ψήφισε την Χριστίνα για να προστατεύσει τους άλλους δύο πιστεύοντας ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής. Αλλιώς θα έδινε την Ελευθερία που ψήφισε στην κάλπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος για Τζέιμς στο Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share