Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» από τη Σοφία Μαργαρίτη - «Ξαναμπαίνω… χθες στο ριάλιτι»

Μεγάλες αποκαλύψεις για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο

24 Μαρτίου 2021 18:05
Survivor 4: «Βόμβα» από τη Σοφία Μαργαρίτη - «Ξαναμπαίνω… χθες στο ριάλιτι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξε η Σοφία Μαργαρίτη για τη συμμετοχή της στο Survivor, με την ίδια να αποκαλύπτει στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όσα συνέβησαν στη διάρκεια της παρουσίας της, τονίζοντας πως θα έμπαινε ξανά στο ριάλιτι, αν της το ζητούσαν.

Η Σοφία, που έχει διατηρήσει καλή σχέση με άλλοτε συμπαίκτες της, έφερε πρώτα ένα πιάτο… φακόρυζο, που ο Μουτσινάς απόλαυσε, λέγοντας του στη συνέχεια πόσο καλά πέρασε στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τριαντάφυλλο να είναι «ο ανιματέρ της παραλίας μας». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άβολη θέση, που ένιωθε μπροστά στις κάμερες, καθώς «είμαι ατσούμπαλη. Στον πρώτο μου μήνα στο παιχνίδι κρυβόμουν από τις κάμερες, έτρεχα στην παραλία και το δάσος».

Survivor 4: Η ευχή της Σοφίας και τα σχόλια για Κοψιδά-τριάδα

Η άλλοτε παίκτρια των Μαχητών και της κόκκινης ομάδας, επίσης, επεσήμανε την ανάγκη που είχε, για να πάρει το έπαθλο, τονίζοντας πως αν της ζητούσαν να γυρίσει στο νησί, θα το έκανε… χθες. Όσο για την υποδοχή από τα παιδιά της, παραδέχθηκε πως «δε μου είπαν πολλά, περισσότερο με ρώτησαν για το πώς πέρασα».

Για τον Γιώργο Κοψιδά είπε, ότι «απογοητεύτηκα μαζί του και με τη στάση που έδειξε», ενώ για την τριάδα της μπλε ομάδας με Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία, επεσήμανε πως «θα έχουμε θέματα σύντομα και θα το δείτε».

Survivor 4: Η ανάρτηση της Σοφίας για Ασημακόπουλο που βάζει «φωτιά» (photo)

Survivor 4: Η Σοφία Μαργαρίτη μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και λίγες εβδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά όπως φαίνεται παραμένει πιστή τηλεθεάτρια.

Μάλιστα, με αφορμή τα όσα ακούγονται για τον συμπαίκτη της, Γιώργο Ασημακόπουλο, έκανε μια ανάρτηση γέρνοντας ξεκάθαρα προς το μέρος του και δικαιολογώντας την συμπεριφορά που έχει εκνευρίσει το κοινό.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για την συμπεριφορά του Ασημακόπουλου στο Survivor:

"Ευαίσθητος, φιλότιμος και πάνω απ' όλα ένα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!

Θέλησα δημοσίως να τοποθετηθώ για τον Γιώργο μετά από όσα ακούγονται και γράφονται επειδή νιώθω οτι αδικείται κατάφωρα μιας και δεν υπάρχει ο αντίλογος.

Η πείνα, η εξάντληση, οι ακραίες καιρικές συνθήκες εντείνουν το νευρικό μας σύστημα και πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια την χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτό συνέβη σε όλους μας. Αυτό βλέπω να συμβαίνει και στον Γιώργο. Συμβαίνει σε όλους μας. Το παιχνίδι αυτό είναι έτσι δομημένο που αν δεν έχεις σφυρηλατηθεί στις δυσκολίες της ζωής μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει και να σε απορροφήσει. Είναι όμως ένα παιχνίδι και θα τελειώσει και όλοι θα γυρίσουμε στην κανονική μας ζωή. Όλοι κάνουμε λάθη. Υπάρχει κανείς από εμάς που διεκδικεί το αλάθητο; Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε επιεικείς και να διαβλέπουμε πίσω από την περίσταση.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε μεμονωμένα και μονταρισμένα γεγονότα. Χαίρομαι αφάνταστα που βλέπω ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ανθρώπων που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Στενοχωριέμαι όμως πολύ με όσους τον καταδικάζουν και τον έχουν στήσει στον τοίχο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να δικαιολογήσουμε τις αντιδράσεις των παιδιών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται ο καθένας όπως μπορεί. Στηρίζω Κόκκινη Ομάδα μέχρι τέλους!! Στηρίζω Γιώργο Ασημακόπουλο μέχρι τέλους!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share