Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Έρχονται τεράστια έπαθλα μετά την Ένωση - Ξεπερνούν κάθε φαντασία

Έπαθλα που ζαλίζουν!

24 Μαρτίου 2021 12:44
Survivor spoiler: Έρχονται τεράστια έπαθλα μετά την Ένωση - Ξεπερνούν κάθε φαντασία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 24/03: Απίστευτη εξέλιξη με το Survivor αφού την Κυριακή θα έχουμε την ένωση και στη συνέχεια θα έρθουν τα πάνω κάτω όσον αφορά τα έπαθλα!

Ξεχάστε έπαθλα τύπου πίτας και ταχίνι! Πλέον το Survivor περνάει στη δεύτερη και πιο λαμπερή της φάση, αφού τα έπαθλα δυναμώνουν και μαζί οι συνθήκες διαβίωσης στις παραλίες γίνονται πολύ πιο άνετες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όπως ανέφερε η εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, αλλά σας έχει αποκαλύψει και το Athensmagazine.gr εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τα έπαθλα φέτος θα είναι πιο δυνατά από ποτέ! Φυσικά οι παίκτες λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό δεν θα μπορούν να μπορούν να πάνε σε συναυλίες σε άλλες χώρες, όπως γινόταν για παράδειγμα στο Μαϊάμι αλλά θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο ίσως και καλύτερο.

 Survivor spoiler: Έρχονται τεράστια έπαθλα μετά την Ένωση - Ξεπερνούν κάθε φαντασία

Σε πρώτη φάση για παράδειγμα Μαϊάμι θα έχει το μενού για νικητές ενός επάθλου αλλά αντί να πάνε σε κάποια συναυλία ή σε κάποιον αγώνα ΝΒΑ θα γνωρίσουν από κοντά έναν σούπερ σταρ των ΗΠΑ! Είτε αυτός είναι τραγουδιστής, είτε μπασκετμπλίστας, είτε ηθοποιός! Πάντως κάποιος σταρ που δύσκολα θα έχουν την τύχη να τον ξαναδούν ποτέ από κοντά.

Εκτός όμως από ταξιδάκια το μενού φυσικά και θα έχει και φέτος και αυτοκίνητα από τον Ατζούν! Φέτος όμως δεν θα έχει ένα αυτοκίνητο για έναν παίκτη, αλλά δύο ίσως και τρια στο κάθε επεισόδιο με έπαθλο το αυτοκίνητο! Ο λόγος που τα έπαθλα φέτος θα είναι τόσο μεγάλα σας τον είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα και φυσικά είναι εξαιτίας της τεράστιας τηλεθέασης που σημειώνει το Survivor, αφού έχουν υπάρξει επεισόδια που ο Ατζούν έχει βγάλει μέχρι και 300.000 ευρώ από μια προβολή!

Όπως και να έχει η αλήθεια είναι πως περιμένουμε πως και πως την συνέχεια του Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share