Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Η πεντάδα κατηγορεί τον Μπάρτζη πως ψήφισε στρατηγικά ενώ έδωσε υποψήφιο τον Τζέιμς Καφετζή!

Του μουρλού στο Survivor

24 Μαρτίου 2021 10:18
Survivor spoiler: Η πεντάδα κατηγορεί τον Μπάρτζη πως ψήφισε στρατηγικά ενώ έδωσε υποψήφιο τον Τζέιμς Καφετζή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Η αλήθεια είναι πως αυτά που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor σε βγάζουν από τα ρούχα σου, όποια πλευρά και να υποστηρίζεις!

Στο σημερινό (24/03) επεισόδιο θα δούμε τους Σάκη Κατσούλη, Ελευθερία Ελευθερία, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξη Παππά να μην αγωνίζονται στο έπαθλο επικοινωνίας επειδή ο Νίκος Μπάρτζης ψήφισε στρατηγικά την Χριστίνα Κεφαλά!

Survivor spoiler: Η πεντάδα κατηγορεί τον Μπάρτζη πως ψήφισε στρατηγικά

Είναι να τρελαίνεσαι! Από τη μια ο Νίκος Μπάρτζης ψήφισε αγωνιστικά την Ελευθερία Ελευθερίου και πέντε λεπτά μετά ξανά αγωνιστικά την Χριστίνα Κεφαλά και από την άλλη η πεντάδα κατηγορεί την τριάδα πως ψήφισε στρατηγικά ενώ την ίδια ώρα έβγαλε υποψήφιο τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βάση στατιστικής είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά του φετινού Survivor!

Ποιος έχει δίκαιο και ποιος όχι; Σίγουρα κανείς από τους δύο! Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε εμείς στις κάμερες...

Survivor 4: Πόλεμος στη μπλε ομάδα - Δεν παίζει απόψε η "κλίκα" του Σάκη! Μόλις τρεις παίκτες στο αγώνισμα

Survivor trailer 24/03: Σάλος στη κόκκινη ομάδα με την απόφαση της κλίκας του Τζέιμς να βγάλει υποψήφια την Χριστίνα Κεφαλά!

Σάκης, Ελευθερία, Μαριαλένα, Αλέξης και Χριστίνα ανακοινώνουν πως δεν θα αγωνιστούν στο έπαθλο επικοινωνίας και έτσι οι μπλε θα παίξουν μόνο με τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία! Επομένως οι κόκκινοι υπό φυσιολογικές συνθήκες απόψε θα έχουν μια εύκολη επικράτηση. Μπορεί και όχι...

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (24/03):

Survivor - Αποκάλυψη βόμβα: "Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Κατσούλης θα πάει στο Survivor μαζί με την Μαριαλένα"

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό έδωσε στον αέρα μια πληροφορία πως η μητέρα της Μαριαλένας είναι έξαλλη και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγα λεπτά αργότερα, η εκπομπή Ευτυχείτε που παίζει απέναντι ακριβώς διέψευσε το ρεπορτάζ αυτό μεταφέροντας κι έξτρα πληροφορίες για την σχέση της παίκτριας του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη.

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε στοιχεία που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share