Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ψεύτης ο Νίκος Μπάρτζης - Ψήφισε αγωνιστικά την Ελευθερία στην κάλπη και 5 λεπτά μετά αγωνιστικά την... Χριστίνα!

Ψήφισε για αγωνιστικούς λόγους δύο διαφορετικούς ανθρώπους μέσα σε πέντε λεπτά

24 Μαρτίου 2021 09:26
Survivor spoiler: Ψεύτης ο Νίκος Μπάρτζης - Ψήφισε αγωνιστικά την Ελευθερία στην κάλπη και 5 λεπτά μετά αγωνιστικά την... Χριστίνα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Της Κολάσεως στο χθεσινό επεισόδιο στη μπλε ομάδα με τον Νίκο Μπάρτζη να δίνει ως υποψήφια για... αγωνιστικούς λόγους την Χριστίνα Κεφαλά.

Σήμερα θα δούμε τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξη Παππά να μην παίρνουν μέρος στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία σε αντίποινα για τον λόγο που βγήκε υποψήφια η Χριστίνα, κάνοντας στην ουσία επίθεση στην τριάδα και κυρίως στον Νίκο Μπάρτζη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο αγρότης επικαλέστηκε αγωνιστικούς λόγους που έδωσε την Χριστίνα Κεφαλά υποψήφια αλλά και λόγους υγείας, τονίζοντας πως θα ήταν καλύτερα για την ίδια να φύγει από την στιγμή που έχει αυτό το πρόβλημα που έχει και φοράει κολάρο.

Αμέσως η Χριστίνα ξέσπασε και ο Νίκος εκτέθηκε! Γιατί εκτέθηκε; Διότι πέντε λεπτά πριν δώσει την Χριστίνα Κεφαλά ως υποψήφια προς αποχώρηση είχε ψηφίσει στην κάλπη την Ελευθερία Ελευθερίου για... αγωνιστικούς λόγους! Τι συνέβη και άλλαξε την ψήφο του; Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις.

Survivor spoiler: Γι' αυτό ο Νίκο Μπάρτζης έδωσε υποψήφια την Χριστίνα Κεφαλά και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου

Ψεύτης βγήκε στο τηλεοπτικοί κοινό ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αντί να πει την αλήθεια επικαλέστηκε αγωνιστικούς λόγους για την ψήφο του στην Χριστίνα, παρότι πέντε λεπτά πριν είχε επικαλεστεί πάλι αγωνιστικούς λόγους για την ψήφο του στην Ελευθερία! Ο λόγος είναι απλός...

Η Χριστίνα θεωρητικά είναι πιο αδύναμη στο... τηλεοπτικό κοινό αφού δεν έχει προλάβει να δείξει πράγματα, μιας και είναι από τις τελευταίες παίκτες που μπήκαν στο Survivor σε αντίθεση με τους Τζέιμς Καφετζή και Άννα Μαρία Βέλλη! Τα δύο αυτά παιδιά είναι οι κολλητοί του Νίκου Μπάρτζη και σε περίπτωση που έβγαζε την Ελευθερία ως υποψήφια, επειδή είναι διάσημη τραγουδίστρια και έχει από πίσω της και την στήριξη της Κύπρου, το πιο πιθανό ήταν να αποχωρήσει η Άννα Μαρία! Ενώ με την υποψηφιότητα της Χριστίνας η κολλητή του έχει αρκετά περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share