Survivor 4: Αποκαλύψεις «βόμβα» από τον Μπάρτζη – «Σάκης-Μαριαλένα ήρθαν να μου πουν να σταματήσω παρέα με Τζέιμς-Άννα Μαρία»

Σε αποκαλύψεις «βόμβα» προχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον καβγά του με τον Σάκη στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και την προσέγγιση, που του έκαναν ο δεύτερος και η Μαριαλένα.
Η πρώτη αναφορά για το θέμα έγινε στο συμβούλιο, όταν ο Νίκος είπε πως ο Σάκης ήρθε κοντά του, με σκοπό να τον απομακρύνει από την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, πρόκειται για κακά παιδιά.
Survivor 4: Οι «βόμβες» του Νίκου για την προσέγγιση Σάκη-Μαριαλένας
Ο Νίκος δεν ενέδωσε στην πίεση του Σάκη, βάζοντας όμως στο κάδρο αυτή την φορά και τη Μαριαλένα, η οποία απάντησε πως δεν είχε τέτοιο σκοπό η προσέγγιση, δηλαδή να έρθει στην πλευρά της νέας κλίκας, αν και οι λεπτομέρειες του Μπάρτζη είναι αρκετά κατατοπιστικές.
Survivor 4: «Αλεπού» ο Νίκος Μπάρτζης – Έσβησε όλα τα σχόλια πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο
Ο Νίκος Μπάρτζης έχει αποτελέσει ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στο Survivor, με τον αγρότη της μπλε ομάδας να έχει γίνει δέκτης αρκετών θετικών, αλλά και αρνητικών σχολίων, έχοντας όμως φροντίσει από πριν τα τελευταία να μην εμφανίζονται.
Ο Νίκος έχει αρκετούς φανατικούς οπαδούς, που τον κρατούν στο παιχνίδι όποτε έχει χρειαστεί. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι στην ομάδα των Μαχητών είχε υποδειχθεί ως δημοφιλέστερος παίκτης, ενώ σε προηγούμενη ψηφοφορία για αποχώρηση, όπου έφυγε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, είχε τις περισσότερες ψήφους.
Από την άλλη πλευρά, όμως, αν κάνει κάποιος ένα γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα διαπιστώσει πως αρκετοί είναι κι εκείνοι που δεν τον συμπαθούν. Ο παραπάνω από ευθύς τρόπος συμπεριφοράς και ο όχι και τόσο καλός χειρισμός του λόγου από τον Νίκο έχουν γίνει αφορμή για επιθέσεις εναντίον του, φτάνοντας σε σημείο τα… ελληνικά του Ατζούν να θεωρούνται καλύτερα.
Survivor 4: Η… ψαγμένη κίνηση του Νίκου με το προφίλ του πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο
Ο Νίκος, όμως, πήγε μάλλον διαβασμένος ως προς τα social media στον Άγιο Δομίνικο. Αν προσέξει κανείς το προφίλ του στο Instagram, τα σχόλια έχουν διαγραφεί και ουδείς, έτσι, μπορεί να τον θίξει προσωπικά, όπως συμβαίνει με ακραίο τρόπο στο προφίλ της φίλης του, Άννας Μαρίας Βέλλη.
Με αυτό τον τρόπο, ο Μπάρτζης μάλλον γλίτωσε μια διαδικασία, η οποία θα ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη στην επιστροφή του. Γνώριζε, ίσως, το τι θα μπορούσε να φέρει οποιαδήποτε στάση του, κάτι που ισχύει και για κάθε άλλο παίκτη του ριάλιτι, με αποτέλεσμα να κάνει τη σωστή κίνηση και να διαγράψει τα σχόλια, αποτρέποντας ταυτόχρονα άπαντες να μπορούν να σχολιάσουν στις αναρτήσεις του.






0 ΣΧΟΛΙΑ