Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έξαλλος με Τριαντάφυλλο ο Παύλος - «Τον πατέρα μου δε θα τον πιάνεις στο στόμα σου»

Τον κατάφερε... και αυτόν να νευριάσει!

23 Μαρτίου 2021 22:19
Survivor 4: Έξαλλος με Τριαντάφυλλο ο Παύλος - «Τον πατέρα μου δε θα τον πιάνεις στο στόμα σου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το επεισόδιο της Τρίτης (23/3) για το Survivor ξεκίνησε με ένα μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Παύλο Γαλακτερό, με τον τραγουδιστή μάλιστα να μη διστάζει να αναφέρει το όνομα του πατέρα του, Νάσου, προκειμένου να πλήξει το συμπαίκτη του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Παύλος θέλησε να αρχίσει με τον «Ντάφι» μια συζήτηση για όσα είπε για τον Γιώργο Κοψιδά. Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα και δεν άφηνε τον Παύλο να μιλήσει, λέγοντάς του σε κάποια στιγμή, ότι γνωρίζει τον πατέρα του και θα του πει μετά το τέλος του ριάλιτι τα λάθη του.

Survivor 4: Μέχρι και ο Παύλος νευρίασε με τον Τριαντάφυλλο...

«Τον πατέρα μου δε θα τον πιάνεις στο στόμα σου», του απάντησε ο Παύλος, όντας πυρ και μανία με το συμπαίκτη του. Παράλληλα, του είπε πως ενοχλήθηκε από τα σχόλια για τον Κοψιδά, καθώς ο ηθοποιός δεν είναι παρών, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου, αν και το έκανε στη συνέντευξή του κατά κάποιο τρόπο.

Survivor spoiler 23/03: Αποβάλλεται από το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος; Ραγδαίες εξελίξεις

Survivor spoiler: Απίστευτο παρασκήνιο με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος κινδυνεύει με αποβολή από το Survivor 4! Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Τι έχει συμβεί; Όχι δεν έχει κάνει κάτι επιπλέον ο Ντάφυ αλλά η όλη φάση κινδυνεύει να τον στείλει εκτός... παιχνιδιού! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως κανονικά θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Γιώργος Κόρομι, όμως το γεγονός πως έχουν υπάρξει αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις έχει κάνει την παραγωγή να κάνει τα στραβά μάτια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 23/03: Αποβάλλεται από το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Γιατί κινδυνεύει με αποβολή από το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος;

Τι έχει συμβεί τώρα με τον Τριαντάφυλλο; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο! Ο Ντάφυ για παραπάνω από 2 εβδομάδες και από την μέρα που βγήκε υποψήφιος και τσακώθηκε με τον Κόρο είναι εκτός αγωνισμάτων με πρόβλημα τραυματισμού! Αυτό όμως είναι που τον κάνει να κινδυνεύει!

Τι θέλουμε να πούμε; Σύμφωνα με το καταστατικό του Survivor αν ένας παίκτης μείνει για πάνω από 20 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων τότε θα πρέπει να αποχωρεί από το ριάλιτι διότι εκτός από επιβίωσης είναι και ένα αγωνιστικό ριάλιτι! Επομένως αν ο Τριαντάφυλλος συνεχίσει να μην αγωνίζεται θα πρέπει να αποβληθεί!

Να τονίσουμε πως κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, επομένως η παραγωγή την απέβαλε από το παιχνίδι! Επομένως ο Ντάφυ εφόσον συνεχίσει να μην αγωνίζεται τότε θα πρέπει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share