Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Απόφαση βόμβα από τον ΣΚΑΙ - Βάζει επεισόδιο τις Παρασκευές;

Ανατροπή δεδομένων - Χάνει την μάχη ο ΣΚΑΙ

23 Μαρτίου 2021 13:05
Survivor spoiler: Απόφαση βόμβα από τον ΣΚΑΙ - Βάζει επεισόδιο τις Παρασκευές;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί να σας είχαμε ενημερώσει πως ο ΣΚΑΙ σκέφτεται να βάλει πέμπτο επεισόδιο την εβδομάδα αλλά φαίνεται πως έχουμε ανατροπή διότι αυτό δεν θα μπει Πέμπτη αλλά Παρασκευή.

Την αποκάλυψη κάνει απόψε το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου! Στον ΣΚΑΙ εδώ και λίγες μέρες υπάρχει έντονος προβληματισμός διότι παρατηρείται μια μικρή πτώση στα νούμερα τηλεθέασης τις καθημερινές και όχι τις Κυριακές, διότι εκεί δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Και αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι όχι τόσο ότι πέφτουν τα νούμερα του Survivor αλλά ότι ανεβαίνουν εκείνα του MasterChef! Ενώ το Survivor λοιπόν είχε συνηθίσει να βρίσκεται περίπου 10 μονάδες πάνω από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, την Δευτέρα (22/03) έκλεισε μόλις τρεις μονάδες πάνω δείχνοντας πως αρχίζει και κουράζει!

Survivor spoiler: Απόφαση βόμβα από τον ΣΚΑΙ

Survivor spoiler: Γι' αυτό τον λόγο θέλουν να βάλουν επεισόδιο τις Παρασκευές

Ο λόγος είναι απλός! Το MasterChef πλέον παίζει και Παρασκευές αλλά και Σάββατα! Αποτέλεσμα αυτού είναι πως όσοι το παρακολουθούν αυτές τις μέρες δένονται και περιμένουν με αγωνία το επεισόδιο της Δευτέρας! Έτσι υπάρχουν αρκετοί που βλέπουν MasterChef μέχρι τις 23:00 και μόλις τελειώνει το γυρνάνε στον ΣΚΑΙ και το Survivor 4!

Αρχική σκέψη της παραγωγής αλλά και της Ατζούν media είναι να γυρίζεται ένα επιπλέον αγώνισμα την εβδομάδα ώστε να μπει άλλο ένα επεισόδιο! Αρχικά υπήρχε η σκέψη της Πέμπτη, όμως εκεί δεν υπάρχει ανταγωνισμός οπότε δεν υπάρχει λόγος να συμβεί αυτό!

νέο επεισόδιο Survivor

Τις Παρασκευές υπάρχει όμως το Live του House of Fame στον ΣΚΑΙ, όμως το γεγονός πως δεν σημειώνει καλά νούμερα τηλεθέασης μπορεί να το μεταφέρει τις Πέμπτες ώστε να παίζει Παρασκευές το Survivor απέναντι σε MasterChef αλλά και Φάρμα! Ένα πραγματικό ντόμινο!

Τέλος υπήρξε και η ΣΚΑΙ να μπει και έκτο επεισόδιο τα Σάββατα, ώστε να κόψει την φόρα του MasterChef, όμως το Σαββατόβραδο ο ΣΚΑΙ το αφιερώνει στην ψυχαγωγία με το "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share