Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor spoiler: Δεν χώρισαν ποτέ Σάκης - Μαριαλένα! Κράξιμο στα social για το παραμύθι του Ατζούν

"Αυτοί δεν χωρίσανε ποτέ, έκαναν ολόκληρο σενάριο"

23 Μαρτίου 2021 10:33
Survivor spoiler: Δεν χώρισαν ποτέ Σάκης - Μαριαλένα! Κράξιμο στα social για το παραμύθι του Ατζούν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ο κακός χαμός με τις αποκαλύψεις για την σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (που έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία) και τα social έχουν πάρει φωτιά!

Ο κόσμος ξυπνάει και πιστεύει ξεκάθαρα πως ο Ατζούν έχει στήσει ένα παραμύθι ώστε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ πιστεύουν πως στο παιχνίδι έχουν βάλει και τον Γιώργο Λιβάνη ώστε να γίνει πιο πειστική η όλη φάση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ απλά μόλις πέρασαν από κάστινγκ ήρθε στην παραγωγή η σκέψη να το παρουσιάσουν έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης! Την άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός πως ποτέ ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει απλά πως υπάρχει ένα πολύ φρέσκο φλερτ ανάμεσά τους!

Μάλιστα ο Ατζούν όταν ρώτησε ξεχωριστά Σάκη και Μαριαλένα για την σχέση του, ο ένας είπε ότι έχουν χωρίσει πριν δύο μήνες και ο άλλος πριν έξι! Τι ισχύει και τι όχι δεν είμαστε σε φάση να ξέρουμε ή για να το λέμε καλύτερα δεν έχουμε αποδείξεις!

Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε όμως ορισμένα σχόλια του κόσμου στο διαδίκτυο και σας παρουσιάζει ποια είναι η ιδέα του τηλεοπτικοί κοινού για το ζευγάρι Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ρίξτε μια ματιά και μόνοι σας παρακάτω:

Survivor spoiler: Δεν χώρισαν ποτέ Σάκης - Μαριαλένα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share