Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βολές» Γερμανού για Παππά - «Άλλο άνθρωπο ήξερα εγώ...»

«Καρφιά» για τον φίλο της!

22 Μαρτίου 2021 18:11
Survivor 4: «Βολές» Γερμανού για Παππά - «Άλλο άνθρωπο ήξερα εγώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βολές» εναντίον του Αλέξη Παππά πέταξε η Ναταλία Γερμανού, η οποία σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor και αναφέρθηκε στη στάση του παίκτη της μπλε ομάδας.

Η Ναταλία, που προηγουμένως άφησε «καρφιά» για τον Τριαντάφυλλο, σχολίασε πως ο χαρακτήρας που δείχνει μέσα στο παιχνίδι δεν είναι αυτός, τουλάχιστον που γνωρίζει εκείνη και πως η πείνα βγάζει έναν άλλο.

Survivor 4: Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τη στάση του Αλέξη Παππά

«Με τον Αλέξη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Δεν είναι ακριβώς αυτός ο χαρακτήρας του – αυτός που ξέρω εγώ – αυτός που είναι εκεί. Αλλά πολλές φορές όταν οι άνθρωποι πεινούν βγάζουν έναν άλλον χαρακτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως πριν περίπου έξι χρόνια υπήρχε έντονη η φημολογία πως Ναταλία Γερμανού και Αλέξης Παππάς είχαν σχέση κάτι που είχαν διαψεύσει.

Survivor 4: «Χείμαρρος» ο Ταβλαδάκης - «Ο Τζέιμς είπε στον καβγά με τον Σάκη...»

«Χείμαρρος» για όσα συνέβησαν στο Survivor, στη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, αναφέροντας νέες πληροφορίες για τον καβγά του Τζέιμς με τον Σάκη, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες έως τώρα στιγμές.

Ο άλλοτε παίκτης της μπλε ομάδας έδωσε συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι» και θέλησε, μάλιστα, να κάνει την πρόβλεψή του για την τελική πεντάδα.

Survivor 4: Οι νέες αποκαλύψεις και οι προβλέψεις του Γιώργου Ταβλαδάκη

Αφού πρώτα επεσήμανε πως το ριάλιτι αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαίνεται, μίλησε πρώτα για την φιλία του με τον Σάκη, που μετρά από το 2008, αλλά και τον καβγά με τον Τζέιμς. «Ειπώθηκε κάτι πολύ βαρύ και καθένας στη θέση του Σάκη θα αντιδρούσε», σχολίασε.

Ο Γιώργος δεν έκρυψε και την ανυσυχία του για το ότι δε θα έμπαινε στο παιχνίδι, έχοντας έρθει μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό. «Είχαμε χαμηλή ψυχολογία, αλλά στη 2η-3η εβδομάδα άρχισα να παίρνω ρυθμό», ανέφερε.

Δε δίστασε να μιλήσει για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο χαρακτήρισε και ως κατάλληλο για το Survivor, με τον Γιώργο πάντως να αναφέρει πως στην τελικά πεντάδα βλέπει τον Παύλο, τον Ηλία, τη Μαριαλένα, την Καρολίνα και τον Σάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share