Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Survivor spoiler: Τέλος εποχής αυτή την βδομάδα - Αλλάζουν όλα από Κυριακή!

Τα πάνω κάτω - Ξεχάστε όσα ξέρατε

22 Μαρτίου 2021 14:17
Survivor spoiler: Τέλος εποχής αυτή την βδομάδα - Αλλάζουν όλα από Κυριακή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να έχουμε ριζικές αλλαγές από τη νέα εβδομάδα στο Survivor 4!

Συγκεκριμένα εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει μια φήμη που θέλει το Survivor, με την τωρινή του σύνθεση να προβάλλεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και από την Κυριακή να έχουμε την Ένωση!

Η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες και θέλει να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της εβδομάδας και να ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της Ένωσης που πιθανόν να προβληθεί στο επεισόδιο της επόμενης Κυριακής (28/03)!

Survivor spoiler: Τέλος εποχής αυτή την βδομάδα

Survivor spoiler: Τι αλλάζει από εδώ και πέρα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι επειδή πολλά διαβάζουμε δεξιά και αριστερά. Με την ένωση των ομάδων το μόνο που αλλάζει είναι πως θα μένουν όλοι μαζί! Τίποτα άλλο. Γράφετε διάφορα πράγματα λες και δεν έχετε δει προηγούμενα Survivor!

Σ' όλα τα προηγούμενα Survivor οι δύο ομάδες μετά την ένωση συνέχιζαν να παίζουν αντίπαλες και δεν γίνεται ατομικό! Ατομικό θα γίνει τις δύο τελευταίες βδομάδες και όταν θα μείνουν περίπου πέντε άτομα στον Άγιο Δομίνικο! Αυτή την στιγμή οι παίκτες του Survivor είναι 17 και θα μείνουν 16 μετά την αποχώρηση της εβδομάδας!

Μπορεί να γίνει η Ένωση αλλά όχι ατομικό το Survivor. Επομένως δεν αλλάζει κάτι! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα βγαίνουν από κάθε ομάδα ξεχωριστά και θα φεύγει παίκτης της ομάδας που θα χάσει την ασυλία.

Ωστόσο το σενάριο να επιστρέψει κάποιος πιο παλιός παίκτης στο Survivor προς το παρόν δεν υφίσταται! Και αναφερόμαστε φυσικά στη περίπτωση του Κρις Σταμούλη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Ο Πάνος Καλλίδης έγινε... αγγελιοφόρος του έρωτα - Παρέδωσε μήνυμα της Μαριαλένας στον σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη (Video)

Survivor 4: Ο Πάνος Καλλίδης έγινε... αγγελιοφόρος του έρωτα και παρέδωσε μήνυμα της Μαριαλένας στον σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη.

Ο Πάνος Καλίδης συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιβάνη και μάθαμε ότι παρέδωσε το μήνυμα της παίκτριας. Ο Πάνος ανέβασε ένα στόρι και έγραψε: «Λοιπόν παιδιά το μήνυμα παραδόθηκε. Αποστολή εξετελέσθη»!

Να αναφέρουμε ότι η Μαριαλένα είναι στην ομάδα των Μπλε και στο παιχνίδι έχει μπει και ο πρώην της Σάκης Κατσούλης, που πολλά γράφτηκαν για τη σχέση τους

Η εκπομπή ευτυχείτε έδειξε το εν λόγω βιντεάκι και η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά δεν ξέρω… όλο αυτό δεν του κάνει καλό…»!

Δείτε το μήνυμα που έστειλε η Μαριαλένα στον Γιώργο Λιβάνη στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share