Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 22/03, part.3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

22 Μαρτίου 2021 12:15
Survivor spoiler 22/03, part.3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 22/03: Αγώνας ασυλίας σήμερα και στο τέλος του επεισοδίου θα μάθουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι αυτός;

Χτες είδαμε ένα τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες με έπαθλο το φαγητό που κρίθηκε στο 10-9, με τον Σάκη Κατσούλη να προλαβαίνει στο δευτερόλεπτο τον Ηλία Μπόγδανο και να χαρίζει το τρομερό έπαθλο στην ομάδα του, που ήταν ένα πλήρες πρωινό για όλη την μπλε ομάδα!

Την ίδια ώρα το κλίμα στη κόκκινη παραλία παραμένει κάκιστο, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται στο στόχαστρο και τους συμπαίκτες του να ψάχνουν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν. Μπλε και κόκκινοι λοιπόν ρίχνονται στη μάχη της πρώτης ασυλίας που κρύβει αρκετές παγίδες. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/03) τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΣΚΑΙ από το βράδυ της Δευτέρας μας έχει δώσει το trailer του επεισοδίου και βλέπουμε ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στον γνωστό στίβο μάχης που γίνεται στη θάλασσα. Έναν στίβο μάχης που συνήθως κερδίζουν οι μπλε αλλά αυτό δεν έχει να πει κάτι.

Survivor spoiler 22/03, part.3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Στα πλάνα λοιπόν που έχουμε στη κατοχή μας βλέπουμε ιδιαίτερα μαχητικούς τους κόκκινους, παρότι ορισμένα μέλη της ομάδας, όπως η Καρολίνα, τόνισε πως θα πρέπει να χάσουν ώστε να φύγει ο Τριαντάφυλλος. Από την άλλη ωστόσο αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, μιας και ο Ντάφυ έχει αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό και δύσκολα θα φύγει, κινδυνεύοντας να φύγει κι άλλος ισχυρός παίκτης των κόκκινων, μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιμά.

Το Athensmagazine.gr από τη Κυριακή σας έχει ενημερώσει πως οι κόκκινοι θα είναι ιδιαίτερα μαχητικοί στις δύο ασυλίες και πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κερδίζουν έστω τη μια ασυλία; Και αυτή η ασυλία είναι σήμερα!

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα την ατομική ασυλία;

Πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι μπλε χάνουν την ασυλία και την ατομική την κερδίζει ο Νίκος Μπάρτζης! Λίγα λεπτά ακόμα υπομονή μέχρι να επιβεβαιωθεί!

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσο για τον πρώτο υποψήφιο! Όπως καταλαβαίνετε θα είναι από την ομάδα των μπλε και οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για την Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor spoiler 22/03

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share