Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Σε τραγική κατάσταση η Καρολίνα! Αποχωρεί από το Survivor;

Παρασκήνιο βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο

22 Μαρτίου 2021 09:18
Survivor spoiler: Σε τραγική κατάσταση η Καρολίνα! Αποχωρεί από το Survivor;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Συναγερμός έχει σημάνει ξανά στην παραγωγή αφού τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει ζήτημα με την Καρολίνα στη κόκκινη ομάδα!

Ότι έχει πέσει αγωνιστικά το έχουμε παρατηρήσει όλοι. Η Καρολίνα δεν περνάει καλά τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο. Έχει πιεστεί ψυχολογικά και αυτό βγαίνει προς το έξω. Η παίκτρια των κόκκινων έχει απογοητευτεί από τις εντάσεις που υπάρχουν στη κόκκινη παραλία και σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που έχει αλλά και την αφαγία που έχει πέσει πέρασε από το μυαλό της να αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά την έριξε ακόμα περισσότερο και αυτό προβλημάτισε την παραγωγή. Η ίδια ζήτησε μάλιστα από ανθρώπους του Ατζούν να έρθει σε επαφή με δικούς της ανθρώπους του οικογενειακού της περιβάλλοντος, ωστόσο η παραγωγή αρνήθηκε, κάτι που την έριξε ακόμα περισσότερο!

Survivor spoiler: Αποχωρεί η Καρολίνα

Survivor spoiler 22/03: Θα φύγει η Καρολίνα;

Τι συνέβη με την Καρολίνα; Η παραμονή του Τριαντάφυλλου ήταν κάτι που την σοκάρει. Η Κάρολ δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της αφού έχει περάσει μέσα της πως η παραμονή του στερεί από την ίδια φαγητό! Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα από το σημερινό (22/03) trailer όπου αναφέρει πως πρέπει να φύγει ο Ντάφυ γιατί φέρνει δύο ήττες στην ομάδα ενώ ο ίδιος δεν αγωνίζεται λόγο τραυματισμού.

Μάλιστα απόψε τονίζει πως πρέπει η ομάδα της να χάσει ώστε να φύγει ο Τριαντάφυλλος, χωρίς να λογαριάζει πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Η ίδια η Καρολίνα έχει ζοριστεί πολύ και αυτό βγαίνει προς το έξω. Ενδεχόμενο να αποχωρήσει δεν υπάρχει προς το παρόν, ωστόσο έχει περάσει το μήνυμά της στην παραγωγή. Ζορίζεται και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την ίδια και θα φανεί κατά πόσο είναι διατεθειμένη να αντέξει τις συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχουμε ακόμα τουλάχιστον 3 μήνες μέχρι το τέλος του.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share