Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποιος Ντάνος - 8 συνεχόμενες νίκες ο Σάκης Κατσούλης

Δεν βλέπει κανέναν!

22 Μαρτίου 2021 08:47
Survivor spoiler: Ποιος Ντάνος - 8 συνεχόμενες νίκες ο Σάκης Κατσούλης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερός Σάκης Κατσούλης έχει πάρει το όπλο του και πυροβολεί! 8 συνεχόμενες νίκες μετράει ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής στο Survivor!

Ποιος Τζέιμς και ποιος Ντάνος; Ο Σάκης Κατσούλης τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει εξελιχθεί στο βαρύ χαρτί του Survivor και κερδίζει συνεχόμενα παιχνίδια και αντιπάλους με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη στο χθεσινό 10-9 κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν με μεγάλη διαφορά στη πρώτη θέση της στατιστικής με το καλύτερο ποσοστό επιτυχιών, ωστόσο τις τελευταίες δέκα μέρες έχει πέσει αισθητά και κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά από τον Σάκη Κατσούλη!

Φαίνεται πως το φλερτ του Σάκη με την Ελευθερία του έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη και έχει φέρει αυτές τις επιτυχίες. Ο Σάκης και χτες σημείωσε 3 νίκες και έφτασε τις 8 συνεχόμενες! Πλέον έχει ένα ποσοστό 76,2% στις νίκες και ο Τζέιμς έχει πέσει στο 79,4%! Αυτό σημαίνει πως αν σήμερα κάνει δύο νίκες ο Σάκης και δύο ήττες ο Τζέιμς πως θα περάσει στη πρώτη θέση!

Όπως και να έχει ο Σάκης βρίσκεται σε τρομερό φεγγάρι και αυτό έχει επηρεάσει αρκετά την ομάδα του αφού χαίρεται το ένα έπαθλο μετά το άλλο!

Δείτε παρακάτω και τον πίνακα με τις νίκες των παικτών που έχουν παραμείνει στο Survivor μέχρι και σήμερα:

8 συνεχόμενες νίκες ο Σάκης Κατσούλης

Survivor spoiler

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share