Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Δίκασε τον Κοψιδά ο Ντάφυ - «Έβγαλε τον κόσμο ηλίθιο»

«Πήγα να τον αγκαλιάσω και απομακρύνθηκε»

21 Μαρτίου 2021 21:33
Survivor: Δίκασε τον Κοψιδά ο Ντάφυ - «Έβγαλε τον κόσμο ηλίθιο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Τα «έχωσε» για τα καλά ο Τριαντάφυλλος στον Γιώργο Κοψιδά, με αφορμή τις δηλώσεις του λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων, κράτησε μια άσχημη στάση στο συμβούλιο, αφού ανακοινώθηκε πως αυτός είναι ο παίκτης που γυρίζει πίσω στην Ελλάδα. Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του, ο Κοψιδάς έσπευσε να επιτεθεί στον κόσμο και να τον κατηγορήσει, υποστηρίζοντας πως δεν ξέρει να ψηφίζει και πως προτιμά να το ριάλιτι και τα καραγκιοζιλίκια, παρά τις ηθικές αξίες που αυτός πρεσβεύει.

Δίκασε τον Κοψιδά ο Ντάφυ

Ορμώμενος λοιπόν από τους ισχυρισμούς του Γιώργο Κοψιδά, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε, με τον ίδιο να δηλώνει πως βγάζει τον κόσμο ηλίθιο και πως δεν θα έπρεπε να μιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο.

Τέλος ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να εκνευρίστηκε καθώς ενώ πήγε να τον αγκαλιάσει, ο Κοψιδάς απομακρύνθηκε.

Survivor 4: «Σπόντα» Ναταλίας Γερμανού για Τριαντάφυλλο - «Τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια!»

Survivor 4: Η Ναταλία Γερμανού, την ώρα της εκπομπής της, ασχολήθηκε με τις μοναξιές που εκφράζει ο Τριαντάφυλλος στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και με την προσωπικότητα του.

Η παρουσιάστρια που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, θέλησε να μοιραστεί με την ομάδα της αλλά και τους τηλεθεατές την δική της εμπειρία από τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Η Ναταλία είπε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που έμεινε στο παιχνίδι νομίζω πως ήταν η συμπάθεια που ένιωσε ο κόσμος απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον έχουν κάνει όλοι πέρα. Που τρώνε και αυτός κάθεται και τους κοιτάζει να τρώνε.

Ναταλία Γερμανού

Εντάξει, όσο και να σου σπάει τα νεύρα και είμαι σίγουρη ότι τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια… Από το λίγο που τον ξέρω, τους τα έχει κάνει κλωστές και αυτοί είναι από κάτω και τα κοιτάνε τα νεύρα τους. Σίγουρα» είπε η παρουσιάστρια.

Ενώ, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή Dot η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς και αναγκάστηκε να κλέψει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share