Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Σταμούλης: "Μακάρι να μου προτεινόταν ο ρόλος του James Bond"

Κι όμως! Το είπε...

21 Μαρτίου 2021 12:33
Survivor 4 - Σταμούλης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, Κρις Σταμούλης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να παίξει τον James Bond.

Τι είπε για το Survivor αλλά και για τα επαγγελματικά του όνειρα;

"Το Survivor είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, η οποία θεωρώ ότι τελείωσε πολύ νωρίς για εμένα. Θα έμπαινα στο παιχνίδι χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν μου πουν παίρνεις τώρα το αεροπλάνο και φεύγεις, δεν θα το σκεφτόμουν καν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποια είναι τα επαγγελματικά του όνειρα, ο Κρις Σταμούλης αποκάλυψε ότι "δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω σε αυτόν τον τομέα, πάντως είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω. Μακάρι να μου προτεινόταν ο ρόλος του James Bond, γιατί είμαι φαν των ταινιών του James Bond, τα έχω δει όλα. Σίγουρα επειδή είμαι πιο αθλητικός και μου αρέσουν οι ακραίες καταστάσεις, θα προτιμούσα αν γινόμουν ηθοποιός να έπαιζα σε action movies, σε ταινίες δράσεις".

Δείτε όσα είπε:

Survivor 4 - Αποκαλύψεις Κρις για Τζέιμς & Μπάρζτη (Video)

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Κρις Σταμούλης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στον καναπέ του Love it και προέβη σε αποκαλύψεις για Τζέιμς & Μπάρζτη. Ενώ, η Φαίη Σκορδά είχε την απορία σχετικά με τα ποσά που εισέπραξε ο νικητής του προηγούμενου ριάλιτι, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας… έκανε την αποκάλυψη και τους υπολογισμούς.

Τα σχόλια του Κρις για τον χαρακτήρα του Τζέιμς στο Survivor

"Εγώ τον Τζέιμς στην αρχή τον συμπαθούσα πολύ, κάναμε παρέα, είναι πολύ έξυπνο παιδί, αγωνιστικά είναι τοπ. Αντικειμενικά είναι ο καλύτερος της Μπλε ομάδας. Επειδή ήταν καλός, στις μεταξύ μας συζητήσεις για τα ματσαρίσματα τον βάζαμε να παίρνει τους καλούς παίκτες των Κόκκινων. Σίγουρα έχει στρατηγική γιατί θέλει να πάει μπροστά στο παιχνίδι.

Εμείς ήρθαμε σε αντιπαράθεση γιατί είχαμε διαφορετικά συμφέροντα, μαλώσαμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αρχίσαμε να σπάμε όταν είχα βγει πρώτη φορά υποψήφιος και δεν με στήριξαν. Πολλά πράγματα που κάνουμε εκεί δεν καταλαβαίνουμε τι αντίκτυπο έχουν.", είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share