Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/03: Βόμβα! Κόρο και Ασημακόπουλος ζητούν αύξηση από τον Ατζούν!

Το παρασκήνιο που ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

20 Μαρτίου 2021 08:06
Survivor spoiler 20/03: Βόμβα! Κόρο και Ασημακόπουλος ζητούν αύξηση από τον Ατζούν!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα (20303) στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με τους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο!

Όλος ο ντόρος που έχουν κάνει τελευταία για τα χρήματα που παίρνει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν τυχαίο για τους δύο Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας! Το Athensmagazine.gr σας έχει καυτό παρασκήνιο που ανατρέπει όλα τα δεδομένα! Τι έκαναν οι δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι οποίοι νιώθουν αδικημένοι; Μια κίνηση που τους στέλνει πιο κοντά στην έξοδο παρά στην εξασφάλιση επιπλέον χρημάτων!

Η είσοδο της Έλενας Χαμπέρη στη κόκκινη ομάδα έφερε αναταράξεις με τα όσα αποκάλυψε σε συγκεκριμένους παίκτες! Συγκεκριμένα, η Βολιώτισσα παίκτρια έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και φέρεται να τους αποκάλυψε όλα όσα ακούγονται και γράφονται στην Ελλάδα για τον μισθό που παίρνει ο Τριαντάφυλλος την εβδομάδα από την παραγωγή.

Γιώργο Κόρομι Survivor

Survivor spoiler: Ζήτησαν αύξηση από τον Ατζούν Κόρο - Ασημακόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι δύο άνδρες της κόκκινης ομάδας, ο Κορο και ο Ασημακόπουλος, ζήτησαν από τα μέλη της παραγωγής να τους φέρει σε επαφή με τον κύριο Ατζούν! Κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο να γίνει, αφού ο Τούρκος έρχεται σε επαφή με τους παίκτες μόνο αν υπάρξει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος!

Οι δύο κόκκινοι παίκτες φέρεται να έπιασαν μέλη της παραγωγής και να ζήτησαν να μεταφέρουν στον Ατζούν ότι θέλουν αύξηση διότι δε δέχονται παίκτες σαν τον Τριαντάφυλλο και τον Παππά να παίρνουν σχεδόν 8 φορές πάνω τα χρήματα που παίρνουν αυτοί! Φυσικά ο Ατζούν έγινε... Τούρκος και τόνισε πως εκβιασμούς δεν δέχεται από κανέναν και όποιος δεν θέλει οι πόρτες της εξόδου είναι ανοικτές να σηκωθεί να φύγει!

Η αντίδραση του Ατζούν δεν άρεσε σε κανέναν από τους δύο παίκτες και στην συνέχεια στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Κόρο άλλαξε στάση απέναντι στον Ντάφυ και τον ψήφισε, αφού το περιστατικό που σας αναφέρουμε σήμερα συνέβη πριν έρθει η ρήξη ανάμεσα στους πρώην κολλητούς και συμπαίκτες.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share