Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Πολύ καλύτερος από τον Ντάνο ο Τζέιμς βάση στατιστικών!

Τρώει την σκόνη του Ροδίτη ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

19 Μαρτίου 2021 14:10
Survivor spoiler: Πολύ καλύτερος από τον Ντάνο ο Τζέιμς βάση στατιστικών!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί αρκετοί να γελάσετε όμως ο Τζέιμς Καφετζής, μέχρι στιγμής, είναι ένα επίπεδο πάνω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο αγωνιστικά βάση στατιστικών!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μπορεί ακόμα το Survivor 4 να μην βρίσκεται ούτε στη μέση του, μπορεί ο Ντάνος να είχε παίξει ακριβώς τους τριπλάσιους αγώνες από τον Τζέιμς όμως τα στατιστικά δεν λένε ποτέ ψέματα! Ο Ροδίτης παίκτης της μπλε ομάδας ήταν αρκετά καλύτερος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Εντάξει θα συμφωνήσουμε πως οι αντίπαλοι που έπαιζε ο Ντάνος ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχει αγωνιστεί ο Τζέιμς Καφετζής στο φετινό Survivor, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε ένα στατιστικό δεδομένο! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε αντίπαλος συνήθως με τον Μάριο Πρίαμο ή με αντιπάλους όπως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Αντίθετα ο Τζέιμς παίζει με παίκτες όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος ή στην χειρότερο ο Γιώργος Κόρομι. Παίκτες που στο πρώτο Survivor δεν θα περνούσαν ούτε απ' έξω.

Τι ποσοστά έχει τώρα ο Τζέιμς σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Ο Ροδίτης παίκτης έχει αγωνιστεί σε 100 "ραν" ακριβώς και έχει ποσοστό επιτυχίας 81%! Αντίθετα ο Ντάνος σε 300 "ραν" που έπαιξε είχε ποσοστό επιτυχίας 60,8%! Φυσικά για να είμαστε σωστοί θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε με τι ποσοστό θα ολοκληρώσει το Survivor 4 ο Τζέιμς Καφετζής! Πάντως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό πολύ δύσκολα δεν θα τερματίσει πάνω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δείτε τις λίστες με τα στατιστικά από το Survivor 2017 και το Survivor 2021 αναλυτικά:

Στατιστικά Survivor 2017

Στατιστικά Survivor 2021

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share