Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τελειώνει η κλίμα του Κόρο - Η νέα υποομάδα του Ντάφυ φέρνει τη μεγάλη ανατροπή!

Έρχονται τα πάνω κάτω στη κόκκινη παραλία

19 Μαρτίου 2021 12:15
Survivor spoiler: Τελειώνει η κλίμα του Κόρο - Η νέα υποομάδα του Ντάφυ φέρνει τη μεγάλη ανατροπή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor και συγκεκριμένα στη παραλία της κόκκινης ομάδας!

Τι αλλάζει; Ο Τριαντάφυλλος αρχίζει την αντεπίθεσή του και τελειώνει τη κλίκα του Κόρο και του Ασημακόπουλου, παίρνοντας με το μέρος του σημαντικούς παίκτες κλειδιά!

Τι αλλάζει τις επόμενες μέρες; Τι θα δούμε στους δέκτες μας; Μπορεί Ντάφυ και Μαριάνθη να τσακώθηκαν αλλά συνεχίζουν να αποτελούν μια γερή κλίκα και το γεγονός πως είναι "μπετόν αρμέ" στις ψηφοφορίες τους κάνει δελεαστικούς για τους συμπαίκτες του!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Επειδή Κόρο και Ασημακόπουλος ακόμα δεν μπορούν να προσεγγίσουν τον Τριαντάφυλλο γιατί θα είναι κωλοτούμπα μεγατόνων, κάποιοι άλλοι παίκτες έρχονται κοντά στο απομονωμένο δίδυμο της κόκκινης ομάδας!

Ποιοι είναι αυτοί; Αρχικά ο Παύλος Γαλακτερός, ένα παιδί που έχει στηρίξει τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα τόνισε πως δεν θέλει να τρώει από τα ψάρια που πιάνει ο Κόρο αφού δεν τρώει όλη η ομάδα μαζί! Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού θα έρθει κοντά με Ντάφυ και Μαριάνθη και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια πως θα μιλάνε αρχικά!

Το τέταρτο και τελευταίο μέλος της κόκκινης ομάδα που θα έρθει στη νέα κλίκα είναι ο νούμερο ένα παίκτης της κωλοτούμπας στο φετινό Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ο ζαχαροπλάστης της παρέας είναι όπου φυσάει ο άνεμος και επειδή ο άνεμος τώρα φυσάει προς την πλευρά του Ντάφυ θα δούμε να έρχεται εκ νέου κοντά με τον Τριαντάφυλλο!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share