Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: Η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ που κανείς δεν περίμενε να δει

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

19 Μαρτίου 2021 00:41
Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: Η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ που κανείς δεν περίμενε να δει

Survivor 4: Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να αποχώρησε από το Survivor όμως εμφανίζεται όλο και πιο πολύ στα φώτα της δημοσιότητας αλλά και άλλα πράγματα από το παρελθόν της.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαρτίου ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και έφτασε στην Ελλάδα.

Το παρελθόν της Σαλαγκούδη.

Survivor 4: Το παρελθόν της Σαλαγκούδη

Μπορεί το ευρύ κοινό να έμαθε την Ανθή Σαλαγκούδη από τη συμμετοχή της στο Survivor 4 ωστόσο η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια, πριν από λίγο καιρό είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου για το τραγούδι, «Καρδιά μου αλήτισσα».

Η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή Πρωινό. Η Ανθή Σαλαγκούδη στο βίντεο κλιπ υποδύεται μία πολύ μοιραία γυναίκα που κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν με τη μία πάνω της.

Σίγουρα βέβαια η ιδιότητά της αυτή δεν έχει να κάνει με την καριέρα της στην δημοσιογραφία. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή infotainment.

Το βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου που συμμετείχε η Ανθή Σαλαγκούδη πριν το Survivor

Survivor 4: Σπαρακτικό - Η στιγμή που ο Πάνος Καλίδης παίρνει στην αγκαλιά τα παιδιά του

Survivor 4: Έχουν περάσει αρκετές ώρες από την στιγμή που ταξίδεψε ο Πάνος Καλίδης από τον Άγιο Δομίνικο και έφτασε στην Ελλάδα με εκείνον να ανυπομονεί να πάει στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος έφτασε πριν από λίγες ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου και τον αποθανάτισε ο φακός των ρεπόρτερ κατά την άφιξη του.

Survivor 4: Η επιστροφή και η αγκαλιά στα παιδιά του

Ο Πάνος Καλίδης έφτασε στην Ελλάδα πριν από μερικές ώρες όπου και αμέσως πήγε σπίτι του και η αγαπημένη του σύζυγος ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο από τη στιγμή που τον υποδέχονται τα παιδιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι και όπως είναι φυσικό περίμενε πώς και πώς να δει από κοντά τα παιδιά του αλλά και την αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου.

Με το που άκουσαν τα παιδιά τα κλειδιά στην πόρτα, έτρεξαν αμέσως και έπεσαν πάνω στον Πάνο Καλίδη, ενώ το ίδιο έκανε και η Λεάννα Μάρκογλου.

Το βίντεο από την υποδοχή του Πάνου Καλίδη στο σπίτι μετά το Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share