Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Survivor 4: Αποθέωσε Κοψιδά ο Περικλής - «Έφυγε ο "μπαμπάς" της ομάδας μας»

Θυμήθηκε τις εμπειρίες τους...

18 Μαρτίου 2021 17:51
Survivor 4: Αποθέωσε Κοψιδά ο Περικλής - «Έφυγε ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι εξαιρετικά ενεργός στο σχολιασμό όσων συμβαίνουν στο Survivor, με το γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να αναφέρεται, φυσικά, και στην αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

Ο «Πέρι» έσπευσε να αποθεώσει τον άλλοτε συμπαίκτη του, έστω κι αν στο παρελθόν υπήρξε μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Έχουν λύσει, άλλωστε, τις διαφορές τους και αναφέρθηκε σε αυτόν ως τον «μπαμπά» της κόκκινης ομάδας.

Survivor 4: Το σχόλιο του Περικλή μετά την αποχώρηση του Κοψιδά

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!! . Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διασημοι και μετά ως Κόκκινοι.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμησαμε ο ένας τον άλλο με πολύ μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρισαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε.

Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορα του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις "μεγάλες" ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνίστηκαμε ενάντια σε εικοσαχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικοτητα μας, και αυτό μας ενώνει. Και αυτό είναι μια δεύτερη νικη:

Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο "μπαμπάς" της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share