Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η θεά Ανθή «ξαναχτυπά» - Έγινε εξώφυλλο η Σαλαγκούδη

Εγκρίνετε;

18 Μαρτίου 2021 15:07
Survivor 4: Η θεά Ανθή «ξαναχτυπά» - Έγινε εξώφυλλο η Σαλαγκούδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η... θεά Ανθή φαίνεται πως «ξαναχτυπά», με τη Σαλαγκούδη αυτή την φορά να γίνεται εξώφυλλο, συνεχίζοντας να αποτελεί θέμα συζήτησης μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, το γεγονός ότι όλα τα κανάλια και τα υπόλοιπα Μέσα σπεύδουν για μια δήλωσή της, με το Twitter μάλιστα να την αναπολεί για συγκεκριμένο λόγο στο τελευταίο επεισόδιο. Η τελευταία παρουσία της απαριθμείται στο «ΟΚ», στο οποίο έκανε και την πρώτη της φωτογράφιση μετά την επιστροφή στην Ελλάδα.

Survivor 4: Οι νέες δηλώσεις και η φωτογράφιση της Σαλαγκούδη - Η εποχή που έπαιζε... τη μοιραία γυναίκα για τον Πλούταρχο

Το περιοδικό αυτό δεν είναι και το μοναδικό, όπου μίλησε, καθώς έδωσε συνέντευξη και στο «7 Μέρες TV», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας σχετικά με τη μη στήριξη της κόκκινης ομάδας, ότι «ο καλύτερος λόγος ήταν ότι δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού».

Το «Πρωινό», επίσης, πρόβαλε εκ νέου το βίντεο, όπου πρωταγωνιστεί σε τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, με τη... θεά Ανθή τότε να παίζει το ρόλο της μοιραίας γυναίκας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share