Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βολές» Βαλαβάνη στους «Κόκκινους» - «Είναι απάνθρωπο αυτό που κάνετε στον Τριαντάφυλλο»

Άστραψε και βρόντηξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι!

18 Μαρτίου 2021 14:48
Survivor 4: «Βολές» Βαλαβάνη στους «Κόκκινους» - «Είναι απάνθρωπο αυτό που κάνετε στον Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη... άστραψε και βρόντηξε σχετικά με τα τεκταινόμενα του Survivor, επισημαίνοντας πως είναι τραγική η κίνηση των «Κόκκινων» να μη δώσουν φαγητό στον Τριαντάφυλλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο... τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας, τονίζοντας πως δεν κατανοεί το λόγο, που της ζήτησαν κάτι τέτοιο, ενώ ξεχώρισε τους παίκτες που προκαλούν όλες τις εντάσεις.

Survivor 4: Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για όσα έγιναν τελευταία

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο γιατρός ζήτησε τεστ εγκυμοσύνης στη Μαριαλένα. Έπρεπε να γνωρίζει, ότι όλες έχουμε το ίδιο πρήξιμο, καθώς δεν περνάμε περίοδο», ανέφερε αρχικά η παλαίμαχη παίκτρια το ριάλιτι.

Όσο για τους πιο ιντριγκαδόρους, ξεχώρισε τον «Ντάφι», τον Αλέξη, τον Τζέιμς και τον Νίκο, ενώ για τη σχέση του τελευταίου με την Άννα Μαρία και του Σάκη με τη Μαριαλένα, σχολίασε πως «είναι άδικο να γίνονται τέτοιες αναφορές, όταν υπάρχουν άνθρωποι έξω. Από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα, γιατί μια αγκαλιά εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί».

Τέλος, σχετικά με τη συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας στον Τριαντάφυλλο, «ξέσπασε» λέγοντας πως «είναι τραγικό που δεν του έδιναν φαγητό. Καταλαβαίνω, ότι ο Κόρο βουτάει για τα ψάρια, αλλά είναι απάνθρωπο. Βρίσκονται σε ριάλιτι επιβίωσης και όλοι πεινάνε».

Survivor 4: Το προηγούμενο «ξέσπασμα» της Ευρυδίκης

Έξαλλη ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με όσα συμβαίνουν στο Survivor, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στην… τακτική των αγιασμών που χρησιμοποιείται.

Η ίδια παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης και «ξέσπασε» μέσα από ένα instastory για τους παίκτες του Survivor και για τον αγιασμό που χρησιμοποιούν κατά καιρούς στις παραλίες τους. Θυμίζουμε πως μετά τον Τριαντάφυλλο και ο Σάκης Κατσούλης χρησιμοποίησε αγιασμό, προκειμένου να διώξει μακριά το κακό το μάτι από την μπλε ομάδα.

Survivor 4: Το «ξέσπασμα» της Βαλαβάνη για τον αγιασμό

«Έχετε κουράσει με αυτόν τον αγιασμό. Έχω γίνει έξαλλη. Εντάξει αστείο, αστείο, αλλά γίνεται γελοίο. Αγιασμό, σταυρούς. Πρέπει να το νιώσετε κιόλας, Θρησκεία είναι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανώς ενοχλημένη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share