Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έβγαλε στην φόρα όλο το παρασκήνιο για Κοψιδά ο Λιανός - «Είπε στην Νικολέτα να τον δώσει και...»

Ετοιμάζει... τρελά γούστα για την κόκκινη ομάδα

18 Μαρτίου 2021 13:35
Survivor 4: Έβγαλε στην φόρα όλο το παρασκήνιο για Κοψιδά ο Λιανός - «Είπε στην Νικολέτα να τον δώσει και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην φόρα βγήκε όλο το παρασκήνιο του Survivor από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μίλησε για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, μιλώντας και για το πώς αντιμετώπισε το γεγονός αυτό.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, που είπε και μια απίστευτη ατάκα στο τελευταίο συμβούλιο, αναφέρθηκε για τη συζήτηση με την Νικολέτα, που τον είχε υποδείξει ως τελευταίο υποψήφιο, τζογάροντας έτσι την παραμονή του και παθαίνοντας σοκ με το αποτέλεσμα.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις Λιανού για το παρασκήνιο της αποχώρησης

«Δεν το περίμενε ο Γιώργος Κοψιδάς ότι θα αποχωρήσει, ρίσκαρε. Πήγε στη Νικολέτα που δεν ήξερε ποιον θα δώσει με την ατομική ασυλία και της είπε αν το σκέφτεσαι δώσε εμένα για να γίνω εγώ η αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη για να ηρεμήσουμε. Έπαθε σοκ με το αποτέλεσμα, δεν το περίμενε.

Στην αποχώρηση εκεί έβγαλε κάτι που δεν έπρεπε, γιατί προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι. Η Νικολέτα ήταν ανάμεσα σε δυο κι απλά έβγαλε στον τάκο τον Κοψιδά».

Survivor spoiler: Μήνυση της Μαριπόζα στον Γιώργο Λιανό;

Ένα πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης στα περίπτερα, πέραν από το δικό μας αγαπημένο YOU που έχει σούπερ αποκλειστικά, και ανέφερε πως η Έλενα Κρεμλίδου ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά στον Γιώργο Λιανό μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η Μαριπόζα για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να μην αφήσει πράγματα να πλανώνται στον αέρα, βγήκε live στην εκπομπή Ευτυχείτε και απάντησε ξεκαθαρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου

"Καταρχήν εγώ το έμαθα σήμερα, με ξύπνησαν από την δική σας εκπομπή και μου είπαν ότι απλά συνέβη. Είναι αστείο, δεν έχω κάνει κάποια μήνυση, δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια μήνυση. Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι σε μια συνέντευξη σε ένα άλλο περιοδικό όχι στο Ciao, ότι με ενοχλούσαν τα δημοσιεύματα όταν βγήκα και το έμαθα κι ότι απλά δεν είναι ωραίο να μιλάμε για άλλους που δεν γνωρίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Λιανός για το περιστατικό αυτό εφόσον έχει καταγραφεί ας μου το στείλει να το δω αλλά και πάλι δεν με ενδιαφέρει, το παιχνίδι έχει τελειώσει.", είπε μεταξύ άλλων η Έλενα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share