Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις από φίλο του Κοψιδά - «Έκανε λάθη, επηρέασε καταστάσεις»

Δεν χαρίστηκε στον κολλητό του...

18 Μαρτίου 2021 12:13
Survivor 4: Αποκαλύψεις από φίλο του Κοψιδά - «Έκανε λάθη, επηρέασε καταστάσεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις για τη δράση του Γιώργου Κοψιδά στο Survivor, λίγο μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, προχώρησε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Ο φίλος του Κοψιδά αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι, τονίζοντας πως έκανε λάθη και επηρέασε καταστάσεις, αλλά δεν μπήκε για τη δόξα και τα λεφτά, αν και ο ίδιος ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε αναφέρει πως μπαίνοντας είχε ελάχιστα χρήματα στην τράπεζα.

Survivor 4: Οι δηλώσεις φίλου του Κοψιδά για τη συμμετοχή στο ριάλιτι

«O Γιώργος είναι άνθρωπος της ψυχολογίας παρόλο που φάνηκε κάποιες φορές να επηρεάζει καταστάσεις. Ο Γιώργος ήταν αρνητικά επηρεασμένος από την ομάδα. Αυτό που κάνει κάθε μέρα διαλογισμούς κλπ δεν είναι τυχαίο, δεν είναι ψέμα το κάνει χρόνια.

Ήξερε που πήγαινε και συμφωνώ ότι έκανε κάποια λάθη, στο μόνο που θα τον δικαιολογήσω είναι στις συνθήκες που βιώνουν και ζούνε, δεν είναι ο μόνος απλά θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί πολύ από όλο αυτό.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μπήκε στο Survivor πραγματικά για να δοκιμαστεί, ούτε για δημοσιότητα ούτε για το οικονομικό κομμάτι. Έχει αλλάξει την διατροφή του, αυτό που γνωρίζω είναι ότι μπήκε για να δοκιμαστεί», είπε μεταξύ άλλων.

"Άλλος ένας μ@λ@κ@ς - Προσέβαλε όλο το τηλεοπτικό κοινό": Άγριο κράξιμο για τον Γιώργο Κοψιδά που αποχαιρέτισε με... αιχμές το Survivor!

Με αιχμές κατά του τηλεοπτικοί κοινού έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor και όπως είναι λογικό δεν γλίτωσε το κράξιμο!

Συγκεκριμένα από το βράδυ της Τετάρτης και μετά την αποχώρησή του, τα social media πήραν φωτιά με τους περισσότερους να ξεφτιλίζουν τον ηθοποιό αφού η αλήθεια είναι πως προσέβαλε άπαντες με την τοποθέτησή του στο τέλος!

Μπορεί το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του να είναι "χοντρό" όμως το γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει και να μείνει ο Τριαντάφυλλος στο παιχνίδι είναι κάτι που τον πείραξε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση του Γιώργου Κοψιδά, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως αποχωρεί από το Survivor:

Όπως ήταν λογικό όλο αυτό δεν άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό και πήρε θέση! Οι περισσότεροι τον έβρισαν χυδαία ενώ δεν έλειψαν και οι ελάχιστοι που τον υπερασπίστηκαν!

Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια αυτά που κυκλοφορούν στα social media και σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

Άγριο κράξιμο για τον Γιώργο Κοψιδά που αποχαιρέτισε με... αιχμές το Survivor

Βρίσιμο Κοψιδά Survivor

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share