Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτη ατάκα του «Κόρο» - «Να φύγει ο Ντάφι, τη Μαριάνθη την κουμαντάρουμε»

Φανέρωσε όλη τη στρατηγική του!

18 Μαρτίου 2021 01:01
Survivor 4: Απίστευτη ατάκα του «Κόρο» - «Να φύγει ο Ντάφι, τη Μαριάνθη την κουμαντάρουμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ατάκα για τη Μαριάνθη Κάσδαγλη στο Survivor είπε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μέσες-άκρες είπε, ότι η ίδια μπορεί άνετα να γίνει υποχείριο για τους υπόλοιπους παίκτες στην κόκκινη ομάδα.

Η Μαριάνθη και ο Τριαντάφυλλος είναι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο «Κόρο» θέλησε να τοποθετηθεί για αυτό το θέμα, τονίζοντας τους λόγους, για τους οποίους ο τραγουδιστής πρέπει να φύγει από την ομάδα, αφού ανέφερε πως διαρκώς αυτός δημιουργεί τις εντάσεις, όπως έγινε και με αφορμή το φαγητό.

Survivor 4: Η ατάκα του «Κόρο» για τη Μαριάνθη

Δε δίστασε, ωστόσο, να αναφερθεί και στη Μαριάνθη, επισημαίνοντας πως είναι καλύτερο είναι να μείνει. «Αν δεν έχει στήριγμα είναι σε καταστολή, οπότε το κουμαντάρουμε», είπε στην κάμερα.

Survivor 4: Ο Λιανός άφησε να εννοηθεί ποιος φταίει στην κόντρα Τριαντάφυλλου - Κόρο

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και σχεδόν όλη την Κόκκινη ομάδα στο Survivor 4 το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή για να γυρίσουν την πλάτη στον Ντάφυ οι "κολλητοί" του - δηλαδή Κόρο, Ασημακόπουλος, Κοψιδάς - ήταν όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, πως τους πρόσφερε ένα χρηματικό ποσό με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Ενώ, ο Γιώργος Κόρομι, έχει... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share