Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ξεμπρόστιασε τον «Κόρο» η Μαριάνθη - «Έφερα έναν αστακό και μου άρπαξε το ψαροντούφεκο»

Αποκάλυψη «βόμβα» από την παίκτρια των «Κόκκινων»

17 Μαρτίου 2021 22:30
Survivor 4: Ξεμπρόστιασε τον «Κόρο» η Μαριάνθη - «Έφερα έναν αστακό και μου άρπαξε το ψαροντούφεκο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, η Μαριάνθη, ούσα υποψήφια προς αποχώρηση, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα αναφορικά με τον Γιώργο Κόρομι.

Σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, η παίκτρια των Κόκκινων δήλωσε πως νιώθει πολύ αδικημένη που είναι υποψήφια, ενώ βλέπει ξεκάθαρα μια αντιπάθεια στο πρόσωπο της από τον Κόρο και την Καρολίνα.

Survivor 4: Η αποκάλυψη της Μαριάνθης για τον «Κόρο»

Μάλιστα, η Μαριάνθη αποκάλυψε πως μια φορά η ίδια είχε πάρει το ψαροντούφεκο και είχε πιάσει έναν αστακό, τον οποίο έσπευσε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες της.

Τότε όμως ο Κόρο φαίνεται να ενοχλήθηκε που η Μαριάνθη πήρε την πρωτοβουλία να ψαρέψει, ζητώντας την με αυστηρό ύφος να της επιστρέψει το ψαροντούφεκο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσα είχε αναφέρει πρόσφατα η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Παράλληλα, η Μαριάνθη τόνισε πως κάθε φορά που πάει να μιλήσει, ο Κόρο συνεχώς της φωνάζει και δεν την αφήνει να εκφράσει την γνώμη της.

Survivor 4: Ο Λιανός άφησε να εννοηθεί ποιος φταίει στην κόντρα Τριαντάφυλλου - Κόρο

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και σχεδόν όλη την Κόκκινη ομάδα στο Survivor 4 το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή για να γυρίσουν την πλάτη στον Ντάφυ οι "κολλητοί" του - δηλαδή Κόρο, Ασημακόπουλος, Κοψιδάς - ήταν όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, πως τους πρόσφερε ένα χρηματικό ποσό με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Ενώ, ο Γιώργος Κόρομι, έχει... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share