Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Προπονητής Κοψιδά: «Ο Γιώργος δεν μπαίνει ποτέ σε ίντριγκες»

Ποια η προσωπική άποψη του προπονητή του

17 Μαρτίου 2021 13:40
Survivor 4 - Προπονητής Κοψιδά: «Ο Γιώργος δεν μπαίνει ποτέ σε ίντριγκες»

Survivor 4 - Προπονητής Κοψιδά: Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" εμφανίστηκε ο φίλος και προπονητής του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος μίλησε για το Survivor 4 αλλά για την συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά τόνισε πως η προσωπική του άποψη είναι ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. «Προσωπική μου άποψη είναι πως ο Γιώργος θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Το λέω καθαρά αγωνιστικά, επειδή συνέχεια είναι στις κλινικές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο εμείς γνωρίζουμε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι απόψε.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του και τις φήμες που τον θέλουν να κρύβεται πίσω από όλα, σχολίασε «Επειδή τον έχω ζήσει τον Γιώργο, αυτό που δείχνει αυτό είναι. Έχει μια φιλοσοφία δικιά του. Δεν μπαίνει ποτέ σε ίντριγκες», ωστόσο δείτε ποιος αναμένεται να φύγει απόψε.

Λίγα λόγια για την ζωή του ηθοποιού Γιώργου Κοψιδά

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη.

Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share