Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν εισπράξει έως τώρα οι «Διάσημοι» (Video)

Ο «κερδισμένος» με 66.000 ευρώ και η «χαμένη» με τα 44.000!

17 Μαρτίου 2021 13:01
Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν εισπράξει έως τώρα οι «Διάσημοι» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρηματικά ποσά που έχουν εισπράξει έως τώρα οι «Διάσημοι». Η εκπομπή «Το Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα και πραγματικά τα νούμερα ζαλίζουν! Παράλληλα, σας ενημερώσαμε από το πρωί ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα και επιβεβαιώνεται το όνομα που σας αποκαλύψαμε!

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αμείβεται με 6.000 ευρώ την εβδομάδα και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 66.000 ευρώ. Ο Αλέξης Παππάς αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 55.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα ποσά και των άλλων παικτών του Survivor στο βίντεο:

Survivor spoiler: 5 συνεχόμενες ήττες για τον Κόρο - Ξεπέρασε σε σερί αποτυχίες τον Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler: Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται ο Κόρο, ο οποίος μετράει 5 συνεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα του Survivor!

Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα ο παίκτης των κόκκινων έχει σημειώσει μόνο ήττες και ήταν καταλυτικός για τις... ήττες που έχει σημειώσει η ομάδα! Σκεφτείτε πως αν χτες (16/03) κέρδιζε ένα "ραν" οι κόκκινοι θα είχαν κερδίζει! Αντ' αυτού όμως δόθηκε υποψήφια η Μαριάνθη που χάρισε 2 νίκες στην ομάδα της, σε αντίθεση με τον Κορο!

Ο Γιώργος Κόρομι έχει χάσει την μπάλα στα τελευταία επεισόδια! Ο τσακωμός με τον Τριαντάφυλλο τον έχει επηρεάσει και η αλήθεια είναι πως ξεπέρασε τον πρώην... κολλητό του στις σερί ήττες αφού ο Κόρο μετρά 5 σερί αποτυχίες σε αντίθεση με τον Ντάφυ που βρίσκεται στις 3!

Αυτή την στιγμή ο Κόρο είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της κόκκινης ομάδας βάση στατιστικών και αν η ομάδα ψήφισε αγωνιστικά, όπως ισχυρίζεται, θα έπρεπε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Μέχρι και ο Γιώργος Κοψιδάς που έχει πέσει αρκετά τελευταία έχει τρεις σερί ήττες και όχι πέντε!

Δείτε τα στατιστικά των παικτών παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Στατιστικά του survivorSurvivor spoiler: 5 συνεχόμενες ήττες για τον Κόρο

Survivor spoiler: 5 συνεχόμενες ήττες για τον Κόρο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share