Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Έχετε κουράσει, είναι γελοίο»

«Ξέσπασμα» από την παρουσιάστρια

16 Μαρτίου 2021 20:21
Survivor 4: Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Έχετε κουράσει, είναι γελοίο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με όσα συμβαίνουν στο Survivor, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στην… τακτική των αγιασμών που χρησιμοποιείται.

Η ίδια παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης και «ξέσπασε» μέσα από ένα instastory για τους παίκτες του Survivor και για τον αγιασμό που χρησιμοποιούν κατά καιρούς στις παραλίες τους. Θυμίζουμε πως μετά τον Τριαντάφυλλο και ο Σάκης Κατσούλης χρησιμοποίησε αγιασμό, προκειμένου να διώξει μακριά το κακό το μάτι από την μπλε ομάδα.

Survivor 4: Το «ξέσπασμα» της Βαλαβάνη για τον αγιασμό

«Έχετε κουράσει με αυτόν τον αγιασμό. Έχω γίνει έξαλλη. Εντάξει αστείο, αστείο, αλλά γίνεται γελοίο. Αγιασμό, σταυρούς. Πρέπει να το νιώσετε κιόλας, Θρησκεία είναι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανώς ενοχλημένη.

Survivor 4: Αποκαλύψεις «βόμβα» από τον Κρις - «Αυτά είναι τα ζευγάρια στο παιχνίδι»

Σε μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, εισβάλλοντας στο «Καλό Μεσημεράκι», και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του Survivor στην «μπλε παραλία».

Ο δικηγόρος εξομολογήθηκε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, το… αντάρτικο με τον Αλέξη Παππά και τη στρατηγική του Τζέιμς, ενώ έκανε λόγο και για τα ζευγάρια που υπάρχουν.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Κρις για το παρασκήνιο στο παιχνίδι

Αρχικά μίλησε για τον Τζέιμς και το αν κινεί όλα τα νήματα, απαντώντας πως «είναι ο στρατηγός. Δεν τον έχω δει πίσω από δέντρα να κρυφακούει, αλλά τον έχω ικανό για αυτό».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, για τον οποίο παραδέχθηκε πως είναι στρατηγικός παίκτης, προσθέτοντας πως «θα δει τι θα γίνει και θα επιλέξει όποια κλίκα τον συμφέρει», ενώ για τις πληροφορίες, που έρχονταν από τους νέους παίκτες επεσήμανε, ότι «όσο ήμουν εκεί, δε μετέφεραν πράγματα, αν και είχαμε συνήθεια να τους ρωτάμε».

Ο Κρις προχώρησε, στο τέλος, και στις αποκαλύψεις για τα ζευγάρια στην «μπλε» καλύβα, λέγοντας πως το ένα είναι ο Νίκος με την Άννα Μαρία και προσεχώς ο Σάκης με τη Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share