Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Φοβερό βίντεο με Σάκη και Μαριαλένα - Χόρευαν μπροστά σε όλους στο κέντρο της Αθήνας

Έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο

16 Μαρτίου 2021 19:06
Survivor 4: Φοβερό βίντεο με Σάκη και Μαριαλένα - Χόρευαν μπροστά σε όλους στο κέντρο της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φοβερό βίντεο κυκλοφορεί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δείχνοντας τους νυν παίκτες του Survivor να χορεύουν μπροστά σε όλους στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο τους φαίνεται να κρατάνε καλές επαφές και τους βλέπουμε να εκμυστηρεύονται διάφορα πράγματα ο ένας στον άλλον, μιας και δεν μπορούν να αφήσουν τόσο εύκολα την επί 2 χρόνια σχέση που διατηρούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό, τη στιγμή που πρώην συμπαίκτης τους έκανε νέες αποκαλύψεις.

Survivor 4: Όταν Σάκης και Μαριαλένα χόρευαν μπροστά σε όλους

Όταν μάλιστα ήταν μαζί, συνήθιζαν να δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά κοινές φωτογραφίες και βίντεο τους, ειδικότερα με διάφορα trends του tik tok.

Σε ένα από αυτά, το πρώην ζευγάρι χόρευε με ξέφρενους ρυθμούς στο κέντρο της Αθήνας μπροστά σε όλους, χωρίς να φαίνεται να πτοούνται ιδιαίτερα.

Βίντεο με Σάκη και Μαριαλένα

Survivor 4: Στην φόρα… το παρελθόν του Σάκη - «Πριν από τη Μαριαλένα τα είχε με την…»

Το πρωί της Δευτέρας (15/3), η εκπομπή Ευτυχείτε σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος κάποια στιγμή θέλησε να αποκαλύψει πως ο Σάκης Κατσούλης, πριν από τη Μαριαλένα τα είχε με μία πολύ διάσημη.

Η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα έχει γίνει πραγματικά σίριαλ από τη μέρα που ο πρώτος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως όλα δείχνουν, το κοινό επιθυμεί να μάθει διακαώς αν το πρώην ζευγάρι θα τα ξαναβρεί ή ποιος είναι ο λόγος που χώρισαν.

Μέσα σε όλα λοιπόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να κάνει λίγο πιο πικάντικη την υπόθεση, αναφερόμενος σε μία άλλη πρώην του Σάκη.

Survivor 4: Η αναφορά του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε πρώην του Σάκη Κατσούλη

«Τον ξέρω τον Σάκη, τον έχω γνωρίσει από την εταιρεία του επειδή είχε μιλήσει μαζί μου για να συνεργαστούμε. Τότε δεν τα είχε με τη Μαριαλένα, ούτε με τη Χριστίνα. Δεν μπορώ να πω ποια ήταν. Είναι πολύ γνωστή, την ξέρε ο κόσμος, δεν είναι μοντέλο. Ήταν γνωστή τότε η σχέση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου «τρελάθηκε» να μάθει και ξεκίνησε να ψάχνει το προφίλ του στο Instagram για να βρει φωτογραφίες του Σάκη με την πρώην του, αλλά δεν τα κατάφερνε.

Τελικά κάποιος της έστειλε μήνυμα και της είπε ποια είναι η κοπέλα που ήταν σε σχέση με τον Σάκη και η παρουσιάστρια είπε: «Είναι μία κοπέλα που ήταν παντρεμένη παλιά με έναν φίλο του Δημήτρη, εντάξει είναι γνωστή αλλά όχι και τόσο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share