Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η αντίδραση του Κονδυλάτου στο instagram για την "εγκυμοσύνη" της Μαριαλένας

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor στο instagram

16 Μαρτίου 2021 13:37
Survivor 4: Η αντίδραση του Κονδυλάτου στο instagram για την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λέει μπροστά στις κάμερες πως οι γιατροί της παραγωγής την έβαλαν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης γιατί τον τελευταίο καιρό έχει πρηστεί τόσο η κοιλιά όσο και το πρόσωπό της.

Ωστόσο το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή Ευτυχείτε σχολιάστηκε η ειρωνική ανάρτηση που έκανε ο Κονδυλάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αποκαλύφθηκε κιόλας πως τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα γνώριζαν τελικά πως θα καταλήξουν στην ίδια ομάδα στο παιχνίδι. Ωστόσο δείτε και για ποιο λόγο ο Γιώργος Κοψιδάς είναι μια ανάσα από την αποχώρησή του από το Survivor.

Η ανάρτηση του Κονδυλάτου στο instagram για την Μαριαλένα

"Γνώριζαν και η Μαριαλένα και ο Σάκης ότι θα μπουν στο παιχνίδι με καθυστέρηση", είπε δημοσιογράφος της εκπομπής αφού σχολιάστηκε η ανάρτηση του Κονδυλάτου. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο...

Δείτε και την ανάρτηση του Ατζούν για την Μαριαλένα και τον Σάκη

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, μετά τις ερωτήσεις που τους έκανε πριν το αγώνισμα όταν παρουσίαζε εκείνος το Survivor 4. Ο Τούρκος παραγωγός τους έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις με αποτέλεσμα το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες και ειδικά στους δυο συμπαίκτες να είναι λίγο περίεργο.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, ο Ατζούν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απόσπασμα από το εν λόγω επεισόδιο και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του: «Με πολύ κέφι παρουσίασα για δυο μέρες το ελληνικό Survivor, στη θέση του επιτυχημένου παρουσιαστή μας, Γιώργου Λιανού. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσω τα Ελληνικά μου στα επόμενα 20 χρόνια. Ζούμε μια πολύ συναρπαστική σεζόν φέτος.

Η καλοσύνη που οι Έλληνες φίλοι δείχνουν σε εμένα και την ομάδα μου μας κάνει χαρούμενους όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους παίκτες, το τηλεοπτικό κοινό μας και την ελληνική ομάδα.

Υ.Σ.: Ακόμα αναρωτιέμαι τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share