Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Κόρο «επιτέθηκε» σε Τριαντάφυλλο και Παππά - «Πληρώνονται για να κάνουν...» (Video)

Ένταση στο Συμβούλιο του Νησιού!

16 Μαρτίου 2021 01:27
Survivor 4: Ο Κόρο «επιτέθηκε» σε Τριαντάφυλλο και Παππά - «Πληρώνονται για να κάνουν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι η επίθεση του Κόρομι προς τον Τριαντάφυλλο, κάνοντας επίθεση αυτήν την φορά και στον Αλέξη Παππά, ο οποίος έκραξε τον πρώτο και τον Ασημακόπουλο για τις άνανδρες πράξεις τους.

Η ομάδα των Κόκκινων έχασε τον σημερινό αγώνα ασυλίας και έτσι πήγαν στο συμβούλιο προκειμένου να ορίσουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Ντάφι έσπευσε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, κάτι που ξεκίνησε για ακόμη μια φορά καυγάδες.

Μάλιστα, ο Κόρο πήρε τον λόγο και τόνισε πως τόσο ο Ντάφι όσο και ο Αλέξης αμείβονται πάρα πολύ καλά και αντί να προσφέρουν στην ομάδα, κάθονται και κάνουν διακοπές.

Survivor 4: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος - «Αυτή η κακία θα σε φάει...»

Survivor 4: Πολύ άσχημο είναι εδώ και μέρες το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων, με σχεδόν όλους τους παίκτες να τα έχουν βάλει με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε.

Οι σχέσεις του τραγουδιστή κυρίως με τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο είναι κάκιστες, με αφορμή το φαγητό που αρνούνταν να του δώσουν.

Τριαντάφυλλος

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor όμως ο Ντάφι δεν άντεξε και ξέσπασε, κατηγορώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο πως είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος και πως αυτή η κακία θα τον φάει! Επίσης, ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με τον Κόρο να επιτίθεται στην Μαριάνθη.

Survivor 4: «Ξέσπασε» η Μαριπόζα - «Ντροπή για αυτό που κάνετε στον Τριαντάφυλλο»

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» για τη συμπεριφορά των παικτών της κόκκινης ομάδας προς τον Τριαντάφυλλο προχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου, που επίσης τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό του Survivor.

Ο καυγάς της Κόκκινης ομάδας κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι όταν ψάρεψε ο Κόρο, αποφάσισε να μην δώσει καθόλου από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο. Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά, ενώ και η Έλενα Κρεμλίδου, που έκανε και μια αποκάλυψη για τον Τζέιμς, θέλησε να τονίσει πόσο άδικο είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της Έλενας Κρεμλίδου για το θέμα του Τριαντάφυλλου

«Αυτό είναι ντροπή, παιδιά εντάξει. Ό, τι και να έχει κάνει, το να μην του δίνουν φαγητό είναι απλά κακό, δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Έλενα Κρεμλίδου "Πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, πόσο;"

Survivor 4: Αρκετές είναι οι αντιδράσεις σχετικά με το τι γίνεται στο Survivor, και συγκεκριμένα από τους πρώην παίχτες που είχαν πάρει μέρος με την πιο πρόσφατη να είναι από την Έλενα Κρεμλίδου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share