Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία!

Θα χρειαστεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της για αποχώρηση

16 Μαρτίου 2021 01:03
Survivor 4: Η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μετά την ήττα της Κόκκινης oμάδας όλοι οι παίκτες εκτός του Γιώργου Κοψιδά που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας, διεκδίκησαν την ατομική ασυλία.

Οι Μπλε ήταν οι νικητές του σημερινού και πολύ δύσκολου αγώνα ασυλίας και απολαύσαν πατάτες τηγανιτές με κλάμπ σάντουιτς. Ωστόσο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και νηστικοί έμειναν για ακόμη μια φορά και βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να παλέψουν για την ατομική τους ασυλία.

Η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία

Αυτή όμως που κατάφερε να την κερδίσει ήταν η Νικολέττα, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει, και θα χρειαστεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4: Το Twitter «δίκασε» Βέλλη μετά το αποκαλυπτικό πλάνο με Μπάρζτη

Survivor 4: Χαμός έγινε στο Twitter με το αποκαλυπτικό πλάνο του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη που τους δείχνει να κοιμούνται κολλητά. Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες έχουν συζητηθεί πιο πολύ από ποτέ, καθώς η χημεία και η επαφή που έχουν μεταξύ τους είναι αρκετά έντονη.

Ο καμεραμάν ωστόσο φαίνεται να θέλει και αναζωπυρώσει περισσότερο τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, παραχωρώντας στο κοινό αρκετά αποκαλυπτικά πλάνα, τα οποία φυσικά και σχολίασαν οι χρήστες του twitter.

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets:

Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης

Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης αγκαλιά

Το Twitter δίκασε Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζη

Survivor 4: Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα! (Video)

Survivor 4: Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά πρησμένη, τόσο στην κοιλιά όσο και στο πρόσωπο, με την ίδια να χρειάζεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ενώ, δύσκολος φάνηκε να είναι ο σημερινός αγώνας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ελευθερία, η Χριστίνα, ο Νίκος Μπάρτζης και να διακοπεί το αγώνισμα ασυλίας λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Η παίκτρια των Μπλε χρειάστηκε να πάει στον γιατρό για τις εξετάσεις της, με τον ίδιο να απορεί τον λόγο που είναι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη. Μάλιστα, της ζήτησε να κάνει και τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο.

Η ίδια το αποκάλυψε στην κάμερα, τονίζοντας φυσικά πως δεν περιμένει κανένα παιδάκι, και πως το πρήξιμο οφείλεται στην κατακράτηση υγρών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share