Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Το "μυρωδάτο ατύχημα" του Κώστα Παπαδόπουλου - «Ρε την κράτησα, μην λέτε ψέματα»

Η Νικολέττα βρέθηκε στην πιο δυσάρεστη θέση

16 Μαρτίου 2021 00:12
Survivor 4: Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ένα «μυρωδάτο ατύχημα» είχε ο Κώστας Παπαδόπουλος με την Νικολέττα να βρίσκεται δίπλα του και να μην περνάει και τόσο καλά! Ενώ, ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο παρακολουθήσαμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία να κοιμούνται πιο κολλητά από ποτέ!

Λίγο πριν κοιμηθούν, ο Κώστας φαίνεται να μην είχε και τόση καλή αυτοσυγκράτηση και προσέφερε άφθονη μυρωδιά στην καλύβα των Κόκκινων.

Φυσικά, η μυρωδιά δεν πέρασε απαρατήρητη, με την Νικολέττα που βρισκόταν δίπλα του, να δηλώνει δυσαρεστημένη με την εμπειρία αυτή!

Νικολέτα Μαυρίδη

Survivor 4: Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα! (Video)

Survivor 4: Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά πρησμένη, τόσο στην κοιλιά όσο και στο πρόσωπο, με την ίδια να χρειάζεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ενώ, δύσκολος φάνηκε να είναι ο σημερινός αγώνας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ελευθερία, η Χριστίνα, ο Νίκος Μπάρτζης και να διακοπεί το αγώνισμα ασυλίας λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Η παίκτρια των Μπλε χρειάστηκε να πάει στον γιατρό για τις εξετάσεις της, με τον ίδιο να απορεί τον λόγο που είναι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη. Μάλιστα, της ζήτησε να κάνει και τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο.

Η ίδια το αποκάλυψε στην κάμερα, τονίζοντας φυσικά πως δεν περιμένει κανένα παιδάκι, και πως το πρήξιμο οφείλεται στην κατακράτηση υγρών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share