Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη μετά την αποχώρησή του - «Δεν κατάφερα...» (photo)

H ιδιαίτερη ανάρτηση για την εμπειρία που έζησε

15 Μαρτίου 2021 18:01
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη μετά την αποχώρησή του - «Δεν κατάφερα...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Λίγο μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Ταβλαδάκης έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την εμπειρία που έζησε. Παράλληλα, δείτε το δώρο που έκανε στη σύντροφό του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης εξήγησε πως από τη μία δεν κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο του αλλά από την άλλη αποκόμισε φοβερές εμπειρίες και έχει κερδίσει πολλά. Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τον κόσμο που του έστειλε θετικά μηνύματα αλλά και όσους του έστειλαν αρνητικά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Ταβλαδάκη για το Survivor

«Χθες το πρωί επέστρεψα στην πατρίδα μου έχοντας στις αποσκευές μου ανάμεικτα συναισθήματα... Είδα πολλά μηνύματα και ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους προς το παρόν. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους έγραψαν έναν καλό λόγο για μένα αλλά και όσους έγραψαν αρνητικό, θα σας πω απλά να σας έχει όλους ο Θεός καλά.

Δεν κατάφερα το στόχο μου αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να φροντίζετε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν πραγματικά. Love you all», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάρτηση Γιώργου Ταβλαδάκη

Survivor 4: «Βόμβες» από Ταβλαδάκη - «Έβλεπα τον Τζέιμς πίσω από το δέντρο να κρυφακούει»

«Βόμβες» για όσα συμβαίνουν στο Survivor, καθώς και για την αποχώρησή του, έριξε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε ειδικά στη στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή.

Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας μίλησε για το παρασκήνιο, που υπήρχε στην παραλία, «κατακεραυνώνοντας» την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου. Παράλληλα, σχολίασε και τη στάση του Αλέξη Παππά, καθώς και μια άσχημη επίθεση του Καφετζή στον Πάνο Καλίδη.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ταβλαδάκη για την μπλε ομάδα

«Δεν είμαι και πολύ καλά, με έχει ρίξει όλο αυτό, γιατί δεν το περίμενα και θεωρώ, ότι δεν το άξιζα», είπε στην αρχή ο Ταβλαδάκης για την αποχώρησή του.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την επίθεση, και δη προς την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου, αναφέροντας ότι «απηύδησα με όλα όσα είδα και τους είπα, ότι αν συνεχίσουν έτσι, θα τους περιμένει με τις ντομάτες ο κόσμος. Μπορεί με αυτή την ατάκα να υπέθεσαν, ότι έξω δεν είναι αρεστοί. Ο Τζέιμς είναι πίσω από όλα και κινεί όλα τα νήματα με την Άννα Μαρία. Ο Νίκος είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά είναι το υποχείριό τους.

Γιώργος Ταβλαδάκης δηλώσεις για Survivor

Μπορεί να έχουμε δύο ηθοποιούς, τον Κοψιδά και τον Αλέξη, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότεροι με κορυφαίο τον Τζέιμς. Ήθελε να μαθαίνει τα πάντα και κρυβόταν πίσω από δέντρα, για να ακούει και να μάθει το πώς θα χτυπήσει. Είχε αποκαλέσει κάποτε τον Πάνο ως μισθοφόρο».

Σχετικά με την «μπηχτή» του Αλέξη στον Νίκο για τη δημοτικότητά του, σχόλιασε πως «το έκανε, μάλλον, για να του ρίξει την ψυχολογία», ενώ πρόσθεσε για τη γνωριμία του με τον Σάκη, ότι «κάναμε παρέα, τη Μαριαλένα απλώς τη γνώριζα».

Όσο για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα; «Στη θέση του Σάκη δε θα έμπαινα στο παιχνίδι. Αυτή την ώρα έχουν τη σχέση, που θα έπρεπε, και όλα είναι πιθανά», απάντησε.

Παράλληλα, κλήθηκε να μιλήσει για τα ψάρια, που δεν έφαγε η τριάδα μετά το ψάρεμα του Σάκη, διευκρινίζοντας πως «τα παιδιά είπαν ότι δε θέλουν, μιας και τα ψάρια ήταν μόνο δέκα». Επίσης, είπε για τον Αλέξη Παππά, ότι «είναι ένας κανονικός ηθοποιός και κάνει το οτιδήποτε, για να φέρει τη διχόνοια, και ειδικά στην κόκκινη ομάδα, όπως έκανε στο τελευταίο συμβούλιο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share