Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Ασημίνας για «Κόρο» - «Τη μέρα που αλλάξαμε ομάδα…»

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελε να πάει στους «Κόκκινους»

15 Μαρτίου 2021 13:36
Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Ασημίνας για «Κόρο» - «Τη μέρα που αλλάξαμε ομάδα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέα αποκάλυψη για τη δράση του Γιώργου Κόρομι στο Survivor προχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το βράδυ όπου άλλαξαν οι δυο τους ομάδα, μαζί με τη Σοφία και τον Κώστα.

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, μετά την «καυτή» της ανάρτηση, η γοητευτική πρώην παίκτρια θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Survivor 4: Κι άλλη «βόμβα» της Ασημίνας για τη δράση του «Κόρο»

Συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ασημίνα Ιγγλέζου σημείωσε χαρακτηριστικά στο «Ευτυχείτε» πως «»τη μέρα που άλλαξα ομάδα, ο μορφασμός στο πρόσωπο μου ήταν γιατί έβλεπα ότι θα πάω δίπλα στον Κόρο, στον Ασημακόπουλο, στον Κώστα και στην Σοφία. Σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που βλέπετε εσείς τώρα, εγώ το έβλεπα από την πρώτη στιγμή. Ο Κόρο δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί αυτό που προσφέρει στην ομάδα, μια «μπουκιά» ψάρι. Η οποία ειλικρινά δεν προσφέρει τόσο όσο το ρύζι».

«Το να σε απομονώνουν είναι ότι χειρότερο. Το είχα νιώσει και ήταν ο λόγος που είχα πέσει αγωνιστικά. Μπορεί σε εμένα να μην φαινόταν τόσο όσο το δείχνει στον Τριαντάφυλλο αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Μου φαίνεται ύπουλο να βάζεις τώρα μπροστά την όποια δωροδοκία και να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο».

Survivor spoiler: Ανατροπή στρατηγικής στους «Κόκκινους» - Αφήνουν τον Τριαντάφυλλο και διώχνουν τη Μαριάνθη

Survivor spoiler: Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να γίνει στο Survivor και, συγκεκριμένα, στην κόκκινη ομάδα, η οποία αναμένεται να αφήσει τον Τριαντάφυλλο, παρότι τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, για να διώξει τελικά τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» εντός των τειχών των »Κόκκινων» και, σε πολλές περιπτώσεις, η «φωτιά» δεν αργεί να «ξεσπάσει», με τους καβγάδες να έχουν γίνει πολύ έντονοι ιδιαίτερα μετά την υπόδειξη του τραγουδιστή ως υποψηφίου προς αποχώρηση από τον Γιώργο Κόρομι.

Η συντριπτική πλειοψηφία στην κόκκινη ομάδα, μάλιστα, επιμένει να τηρεί πολύ σκληρή στάση μαζί του, φτάνοντας σε σημείο να μη δίνει ούτε φαγητό στον «Ντάφυ», θέλοντας ενδεχομένως να επηρεάσουν την ψυχολογία του, με τον «πόλεμο» αυτό, όμως, να μην πιάνει προς το παρόν, αφού στην αντίθετη πλευρά υπάρχει αντίδραση, που φανερώνει πυγμή.

Survivor spoiler: Η... κωλοτούμπα του «Ντάφυ» στέλνει στον τάκο τη Μαριάνθη

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση μεταξύ του «Ντάφυ», του «Κόρο» και του Ασημακόπουλου, όπως το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε. Κάτι τέτοιο σημαίνει, εφόσον ισχύει, ότι σε ενδεχόμενη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας, όπως είναι πολύ πιθανό να γίνει σήμερα κιόλας (15/3), ο στόχος δε θα είναι τελικά ο Τριαντάφυλλος, αλλά η Μαριάνθη.

Η ίδια, άλλωστε, δέχθηκε bullying για ακόμη μια φορά από την Καρολίνα στο τελευταίο επεισόδιο και η τελευταία είναι άλλο ένα στέλεχος της κλίκας, που υπάρχει στην κόκκινη ομάδα, με τη συμπεριφορά της να δείχνει ίσως και κατεύθυνση μιας επόμενης πιθανής ψηφοφορίας.

Κάπως έτσι, μπορούμε εύκολα να περάσουμε στο συμπέρασμα, ότι σε ενδεχόμενη ψηφοφορία δε θα είναι ο Τριαντάφυλλος υποψήφιος, αλλά η Μαριάνθη, καθώς η κλίκα… πήρε το μήνυμα από τον κόσμο, με τον τραγουδιστή να αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλής, για να αποχωρήσει. Μένει να φανεί, βέβαια, τι θα ψηφίσει αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία, αν ανήκει στην κλίκα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share