Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Κωλοτούμπα μεγατόνων - Τα βρίσκουν ξανά Ντάφυ, Κόρο, Ασημακόπουλος;

Απίθανη ανατροπή στη «κόκκινη» παραλία - Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr

15 Μαρτίου 2021 07:38
Survivor spoiler: Κωλοτούμπα μεγατόνων - Τα βρίσκουν ξανά Ντάφυ, Κόρο, Ασημακόπουλος;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αυτό και αν θα είναι κωλοτούμπα! Στο φετινό Survivor η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές όμως μέσα σε λίγες μέρες ο Τριαντάφυλλος να ξαναέρχεται κοντά με Κόρο και Ασημακόπουλο θα είναι η απόλυτη ανατροπή!

Η αλήθεια είναι πως η όλη κατάσταση μας έχει στεναχωρήσει! Το τι πραγματικά έχει συμβεί και κανείς δεν θέλει να μιλάει στον Τριαντάφυλλο δεν το ξέρουμε, όμως δεν γίνεται 10 άτομα να είναι λάθος! Όμως όπως και να έχει όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο, κάτω από τέτοιες συνθήκες, να μένει στο περιθώριο μας στεναχωρεί. Ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά που έκαναν κολλητή παρέα πριν λίγες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η απόφαση όμως του Γιώργου Κόρομι να δώσει ως υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο χάλασε την σχέση τους, αφού κακώς ο Ντάφυ αντέδρασε άσχημα και τώρα το πληρώνει! Μήπως όμως σιγά σιγά έρχεται η ανατροπή; Και το λέμε αυτό με βάση το κουίζ που είδαμε το βράδυ της Κυριακής!

Survivor spoiler: Ετοιμάζεται... η κωλοτούμπα του αιώνα στην κόκκινη ομάδα

Στο κουίζ λοιπόν ο Τριαντάφυλλος καθόταν δίπλα δίπλα με τον Κόρο και μάλιστα έκανε και χαβαλέ μαζί του. Τουλάχιστον ο Ντάφυ αυτό έδειχνε, ενώ ο Κόρο η αλήθεια είναι πως προσπαθούμε να κρατήσει αποστάσεις αλλά γελούσε! Πιο ενεργός ακόμα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έδωσε αρκετές φορές το χέρι του στον Τριαντάφυλλο!

Survivor Τριαντάφυλλος με Κόρο

Survivor Τριαντάφυλλος με Ασημακόπουλο

Τι πραγματικά συνέβη; Μήπως τους έπιασε ο Τριαντάφυλλος και τους ζήτσε συγνώμη, μήπως η παραγωγή του έσφιξε τα λουριά; Ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά το athensmagazine.gr θα κάνει ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσει σύντομα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor και spoiler!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share