Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Παύλος και Μαριάνθη αντιδρούν με την κόκκινη ομάδα - Θέλουν να δώσουν φαγητό στον Ντάφυ!

Κόλαση στη κόκκινη παραλία!

14 Μαρτίου 2021 23:37
Survivor 4: Παύλος και Μαριάνθη αντιδρούν με την κόκκινη ομάδα - Θέλουν να δώσουν φαγητό στον Ντάφυ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο περιορισμός του Τριαντάφυλλου από την κόκκινη ομάδα φαίνεται πως σιγά σιγά επηρεάζει όλη την ομάδα αφού κάποιοι παίκτες είναι αντίθετοι μ' όλο αυτό!

Η επιλογή του Κόρο να μην δώσει ψάρι στον Ντάφυ δεν άρεσε σ' όλους και χαρακτηριστικά ο Παύλος Γαλακτερός είπε πως δεν μπορεί να τρώει εκείνος να να βλέπει απέναντί του έναν συνάνθρωπό του να πεινάει! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Μαριάνθη!

Όλο αυτό έφερε εντάσεις στην ομάδα καθώς Γιώργο Κόρο, Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και Ηλίας Μπόγδανος επιμένουν πως όλο αυτό που κάνουν είναι σωστό!

Δείτε το μπάχαλο που επικράτησε στην παραλία των κόκκινων στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4 - Εκτός εαυτού ο Ασημακόπουλος με τον Τριαντάφυλλο: "Εγώ ποτέ μου δεν είχα..." (video)

Survivor 4: Μεγάλες φαίνεται να είναι οι εντάσεις στην κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα έχουν να κάνουν με τον Τριαντάφυλλο όπου όλοι είναι εναντίον του.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor λέγοντας ότι είχε αρχίσει να χάνει τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι.

Survivor 4: Η ένταση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Ειδικότερα σε συζήτηση που είχαν σχετικά με τα ψάρια ο Τριαντάφυλλος έλεγε για το πως φάγανε από τα ψάρια του Κόρο αλλά και τόνισε το γεγονός ότι εκείνος είναι τραυματισμένος και δεν μπορεί να παίξει.

Από όλο αυτό ο Γιώργος Ασημακόπουλος φάνηκε ενοχλημένος με αποτέλεσμα να παραπονεθεί για το γεγονός ότι και εκείνος έχει τραυματιστεί αλλά δεν το έχει κάνει ζήτημα και ότι να τον δει ο γιατρός αν έχει πρόβλημα και δεν το κάνει επίτηδες.

Ο Ασημακόπουλος τόνισε ότι και ο ίδιος έχει τραυματιστεί αρκετά αλλά δεν το έχει κάνει θέμα με τον Τριαντάφυλλο να αντιδρά και να του λέει ότι αν κερδίσουν θα του χαρίσει την μερίδα του.

Επίσης τόνισε ότι ο Τριαντάφυλλος έχει έρθει για να κάνει διακοπές ενώ οι άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν και να επιβιώσουν.

Δείτε την ένταση:

Survivor 4 - Κόρο: "Ο Ντάφυ δεν θα φάει από τα ψάρια μου"

Survivor 4: Ακόμα μια ψαριά που ο Κόρο δεν έδωσε να φάει ο Τριαντάφυλλος, μετά τον τσακωμό που είχαν!

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο να βγάζει πολλά ψάρια και σαλάχια, ενώ τον βοήθησε και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος πως στον Τριαντάφυλλος δεν θα δώσει να φάει τίποτα!

Μια απαράδεκτη κίνηση από τον Κόρο αφού όπως και να έχει ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που και αυτός πεινάει παρά τις διαφορές τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share