Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - Μπάρτζης: «Και ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία είναι πολύ καλά παιδιά»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί...»

14 Μαρτίου 2021 22:27
Survivor - Μπάρτζης: «Και ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία είναι πολύ καλά παιδιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως θα δείτε στο παρακάτω απόσπασμα του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης δηλώνει πως η Μαριαλένα και ο Σάκης τον προσέγγισαν για να τον αποκόψουν από την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς.

Σε μια στιγμή που ο παίκτης είχε νεύρα, οι δύο παίκτες πήγαν να τον ηρεμήσουν αποσκοπώντας όπως πιστεύει στο να τον ξεκόψουν από την κλίκα του.

Σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι υπόλοιποι δεν συμπαθούν του δύο φίλους του αφού είναι πολύ καλά παιδιά.

Νίκος Μπάρτζης για Άννα Μαρία και Τζέιμς

Survivor spoiler: Χοντρός καυγάς και στο στρατόπεδο των μπλε - Πιάστηκαν στα χέρια Νίκος και Σάκης

Survivor spoiler: Μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλεί ο τσακωμός του Τριαντάφυλλου με τους περισσότερους παίκτες στη κόκκινη ομάδα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στη μπλε παραλία τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο περιθώριο έχει περάσει το γεγονός πως τελικά ο Νίκος Μπάρτζης έμεινε στο παιχνίδι και μάλιστα με απώλεια για την κλίκα του Σάκη, καθώς αποχώρησε ο Γιώργος με τον οποίο ήταν κολλητοί. Αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύτηκε ο Νίκος με τον Τζέιμς ώστε να έρθουν σε σύγκρουση με τον Σάκη.

Survivor spoiler: Χαμός στην «μπλε» παραλία με τον καυγά Νίκου και Σάκη

Η αποχώρηση του Γιώργου σε συνδυασμό με την αντίστοιχη του Πάνου αποδυναμώνουν για τα καλά την κλίκα και οι Τζέιμς και Νίκος παίρνουν τα πάνω τους. Έτσι ο Μπάρτζης, αφού βλέπει πως πλέον μπορεί να πάρουν ξανά την αρχηγεία στην ομάδα έκανε μια επίθεση στον Σάκη που είχε το αποτέλεσμα που περιμέναμε.

Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά να συγκρουστούν οι παίκτες, να ανταλλάξουν κάποια "γαλλικά" και το κλίμα να γίνει πολεμικό στη μπλε παραλία. Η κατάσταση δεν ξέφυγε αλλά οι τσακωμοί παραμένουν κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ομάδα και αγωνιστικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αναμονή λίγες μέρες αγώνα να δούμε τι επίδραση θα έχει όλο αυτό στη ψυχολογία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share