Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!

Φοβερό παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο - Όλο το ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr

14 Μαρτίου 2021 07:09
Survivor spoiler 14/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 επιστρέφει σήμερα στους δέκτες μας με αγώνα για έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Μπλε ή κόκκινοι; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι αρνητικό και για τις δύο ομάδες. Αρχικά στους μπλε το στρατόπεδο παραμένει χωρισμό στα δύο, με την κλίκα του Σάκη Κατσούλη να μετράει μείον έναν παίκτη, την ίδια στιγμή που στην κόκκινη παραλία το κλίμα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις επιθέσεις στους συμπαίκτες του, που τον έχουν βάλει στο περιθώριο. Θα επηρεάσει αυτό όμως την κατάσταση στην ομάδα αγωνιστικά; Θα πάρει μέρος ο Ντάφυ στα αγωνίσματα ή θα επικαλεστεί λόγους υγείας και θα φάνε πέναλτι οι κόκκινοι;

Survivor spoiler Ελευθερία Ελευθερίου αγώνισμα

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πλάνα με το αγώνισμα της Κυριακής (14/03) και πρόκειται για ένα γνωστό και αγαπημένο στίβο μάχης! Μόνο που τα προηγούμενα χρόνια τον είχαμε συνηθίσει σε πισίνα και φέτος θα γίνει στη θάλασσα! Είναι η κυκλική μπάρα στην οποία οι παίκτες θα προσπαθήσουν να σταθούν όρθιοι και να μην πέσουν στο νερό. Η ομάδα που θα φτάσει τις δέκα νίκες είναι και εκείνη που θα απολαύσει το έπαθλο!

Ποιος κερδίζει; Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κόκκινοι έχουν ένα προβάδισμα αλλά προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό! Το Athensmagazine.gr σας βάζει στο κλίμα και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου:

Survivor spoiler Κόρο αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler δοκός ισορροπίας

Survivor spoiler δοκός αγώνισμα επάθλου

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα!

Survivor spoiler: Χτες σας αποκαλύψαμε τον προβληματισμό της παραγωγής με τον Τριαντάφυλλο και την σκέψη να τον στείλουν στη μπλε ομάδα! Επίσης σας φέραμε στο φως και τις συνεχόμενες φορές που ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει! Πως μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο;

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραγωγή δεν θέλει ούτε να συζητάει το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor! Ωστόσο η περίπτωση του Πάνου αποτελεί εξαίρεση για δύο λόγους!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πρώτον διότι ο ίδιος πιέζει υπερβολικά για να φύγει! Θέλει να αποχωρήσει και δεν το συζητά. Δεύτερον διότι ενδεχόμενο αποχώρηση θα κάτσει "κουτί" στην παραγωγή ώστε να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Τριαντάφυλλο στη κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler Πάνος Καλίδης αλλαγή με Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler: Πως θα πάει ο Ντάφυ στους μπλε;

Πως θα λυθεί λοιπόν το πρόβλημα με τον Ντάφυ; Φυσιολογικά αν φύγει ο Πάνος Καλίδης, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα.

Θα ήταν μια εξέλιξη που θα άφηνε τους πάντες ικανοποιημένους και θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο πόλεμος Ντάφυ - κόκκινης ομάδας ως μπλε θα είχε απίστευτο ενδιαφέρον! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 1 με τον Γιάννη Σπαλιάρα, με την διαφορά πως ο Γιάννης δεν είχε τσακωθεί με την ομάδα του αλλά τον έστειλαν για αγωνιστικούς λόγους!

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν το ενδεχόμενο ο Πάνος Καλίδης να δώσει ασίστ στην μετακίνηση του Τριαντάφυλλου από τη κόκκινη στη μπλε ομάδα;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share