Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Με σκυμμένο το κεφάλι ο Γιώργος Κόρομι - Αγνοεί τελείως την ομάδα του (video)

Δεν το περίμενε κανείς

13 Μαρτίου 2021 18:24
Survivor spoiler: Με σκυμμένο το κεφάλι ο Γιώργος Κόρομι - Αγνοεί τελείως την ομάδα του (video)

Survivor spoiler: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή 14 Μαρτίου στο Survivor όπου από ότι φαίνεται ο Γιώργος Κόρομι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι και ο Τριαντάφυλλος νιώθει απομονωμένος από την Κόκκινη ομάδα με τον ίδιο να είναι μόνος όπου και ο Πάνος Καλλίδης ανακοινώνει την αποχώρηση του.

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor.

Survivor spoiler: Η αντίδραση του Κόρομι στην ομάδα του

Εντάσεις φαίνεται ότι επικρατούν στην κόκκινη ομάδα και αυτό θα φανεί στο αυριανό επεισόδιο (14/03) με τον Γιώργο Κόρομι να είναι με σκυμμένο το κεφάλι και αρκετά νευριασμένος.

Η αντίδραση του γίνεται κατά την διάρκεια του αγωνίσματος του επάθλου ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται να αγνοεί την ομάδα του και ειδικά τον Τριαντάφυλλο που του προσφέρει το χέρι του και τον προσπερνά.

Δείτε το τρέιλερ με την αντίδραση του

Survivor 4: «Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πολύ καλά»

«Θύελλα» έχει ξεσηκωθεί για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor, καθώς και το σύντροφο της πρώτης, με τη Μαντώ Γαστεράτου να επιχειρεί να αποκαταστήσει την τάξη.

Η παρουσιάστρια του Mega επεσήμανε, ότι η γνωστή youtuber είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και το love story τους κρατάει εδώ και χρόνια, αν και ο σύντροφός της φαίνεται να μην είναι σύμφωνος.

Survivor 4: Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη σχέση της Άννας Μαρίας

«Η Άννα Μαρία είναι φίλη μου. Στην αρχή την έβλεπα και ήταν λίγο κουμπωμένη. Σκεφτόμουν γιατί δεν μιλάει, τι κάνει. Γιατί ξέρω ότι όταν κάτι την ενοχλεί τα λέει και τα χώνει. Με στεναχωρούν πολύ αυτά που ακούγονται για το ειδύλλιο με τον Νίκο.

Εσείς βλέπετε και σχολιάζετε αυτά που προβάλλονται. Αυτά που προβάλλονται μοντάρονται και με μία ωραία μουσικούλα, όλα φτιάχνονται όμορφα. Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πάρα πολύ καλά και ήταν και στο παρελθόν μαζί.

Αυτό που βλέπουμε, ή μάλλον όπως παρουσιάζεται, είναι η εικόνα δύο ανθρώπων που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και με δύο φίλους. Το πιο δύσκολο είναι ότι η Άννα Μαρία δεν ξέρει τι προβάλλεται προς τα έξω και δεν μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό της, γιατί αν ήξερε θα τα έχωνε χοντρά», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου για τη φίλη της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share