Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Survivor 4: «Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πολύ καλά»

Οι εξελίξεις πάντως άλλα λένε...

13 Μαρτίου 2021 14:05
Survivor 4: «Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πολύ καλά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θύελλα» έχει ξεσηκωθεί για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor, καθώς και το σύντροφο της πρώτης, με τη Μαντώ Γαστεράτου να επιχειρεί να αποκαταστήσει την τάξη.

Η παρουσιάστρια του Mega επεσήμανε, ότι η γνωστή youtuber είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και το love story τους κρατάει εδώ και χρόνια, αν και ο σύντροφός της φαίνεται να μην είναι σύμφωνος.

Survivor 4: Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη σχέση της Άννας Μαρίας

«Η Άννα Μαρία είναι φίλη μου. Στην αρχή την έβλεπα και ήταν λίγο κουμπωμένη. Σκεφτόμουν γιατί δεν μιλάει, τι κάνει. Γιατί ξέρω ότι όταν κάτι την ενοχλεί τα λέει και τα χώνει. Με στεναχωρούν πολύ αυτά που ακούγονται για το ειδύλλιο με τον Νίκο.

Εσείς βλέπετε και σχολιάζετε αυτά που προβάλλονται. Αυτά που προβάλλονται μοντάρονται και με μία ωραία μουσικούλα, όλα φτιάχνονται όμορφα. Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πάρα πολύ καλά και ήταν και στο παρελθόν μαζί.

Αυτό που βλέπουμε, ή μάλλον όπως παρουσιάζεται, είναι η εικόνα δύο ανθρώπων που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και με δύο φίλους. Το πιο δύσκολο είναι ότι η Άννα Μαρία δεν ξέρει τι προβάλλεται προς τα έξω και δεν μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό της, γιατί αν ήξερε θα τα έχωνε χοντρά», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου για τη φίλη της.

Survivor: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας της έχει "στείλει" το μήνυμα - Δεν έχει δώσει σημάδι ζωής σε κανένα έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler: Περνάει δύσκολα η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor, μπορεί όμως και όχι!

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει την σχέση(;) της στην Ελλάδα, αν υφίσταται ακόμα βέβαια! Η Άννα Μαρία Βέλλη, πριν μπει στο Survivor, είχε σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη, ο οποίος έχει σπουδάσει στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Survivor: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας της έχει

Ωστόσο η σχέση αυτή φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και η ίδια η Άννα Μαρία δεν το ξέρει! Έχει πάρει όμως το μήνυμά της! Ποιο είναι αυτό; Πως στα τόσα έπαθλα επικοινωνίας που έχει κερδίσει η μπλε ομάδα σε κανένα δεν εμφανίστηκε ο σύντροφός της! Την ίδια ώρα ο Άκης την έχει κάνει unfollow στο Instagram ενώ και η ίδια με την κίνησή της να φιλήσει δημόσια (έστω και στο μάγουλο) τον Νίκο Μπάρτζη δείχνει πως δεν την ενδιαφέρει η σχέση της πλέον!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share