Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Οριστικά τέλος ο Πάνος Καλίδης - Θρίαμβος για το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr!

13 Μαρτίου 2021 11:35
Survivor spoiler: Οριστικά τέλος ο Πάνος Καλίδης - Θρίαμβος για το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου πρώτοι σας αποκάλυψαν την είδηση το πρωί της Παρασκευής και στην συνέχεια το ρεπορτάζ μας έπαιξε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Φυσικά ανταγωνιστικά μας sites, ενώ εμείς πάντα τα αναφέρουμε ως πηγή, τόνισαν πως την είδηση έκανε γνωστό το Open, παρότι εκείνο μας αναφέρει ως πηγή και μάλιστα με φωτογραφία του ρεπορτάζ μας. Δεν πειράζει παιδιά, αρκεί που μας διαβάζετε και μας αντιγράφετε.

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης. Τι έχουμε εδώ; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η παραγωγή έκανε δεκτή την "παραίτηση' του Πάνου Καλίδη και ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει ήδη από το Survivor, κάτι που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Ακόμα μια αποκλειστική βόμβα του Athensmagazine.gr, εδώ διαβάσετε πρώτα τόσο τις αποχωρήσεις της Κάτιας όσο και εκείνες της Μαριπόζας και της Σοφίας. Μπορεί πολλοί να μας κράζετε στα σχόλια ότι τους "διώχνετε" όλους αλλά κανένα ρεπορτάζ μας δεν έχει πέσει έξω. Δυστυχώς για εσάς.

Με την αποχώρηση λοιπόν του Πάνου Καλίδη ανοίγει ο δρόμος για να επιβεβαιωθεί ακόμα ένα ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr. Ποιο είναι αυτό; Πως ο Τριαντάφυλλος θα μετακινηθεί στη μπλε ομάδα, μετά από ψηφοφορία. Λέτε; Μην μας πείτε μετά πως ήταν άλλου αποκλειστικό! Εδώ το διαβάσατε κι αυτό το πρωί του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share