Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Θα κάτσει δηλαδή ένας υπουργός να παίρνει τηλέφωνα για να κρατήσει τη Σαλαγκούδη;»

Δυναμική απάντηση για την παρουσία της στο Survivor

12 Μαρτίου 2021 14:53
Survivor 4: «Θα κάτσει δηλαδή ένας υπουργός να παίρνει τηλέφωνα για να κρατήσει τη Σαλαγκούδη;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μπήκε επίσης… στον «χορό» του σχολιασμού για το Survivor, με τον ίδιο να αναφέρεται στην Ανθή Σαλαγκούδη και τη μεταξύ τους συνεργασία, όπως και τις φήμες για στήριξη από τον πατέρα της.

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας, αποκάλεσε «γελοιότητα» το ριάλιτι επιβίωσης και είπε πως κανένα άλλο ριάλιτι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του και γι΄αυτό το λόγο δεν το βλέπει ποτέ.

Για την Ανθή Σαλαγκούδη σχολίασε πως δεν περίμενε να τη δει να πηγαίνει στο Survivor ενώ θεώρησε ανυπόστατες τις φήμες ότι ο μπαμπάς της ψήφιζε για να μείνει στο παιχνίδι, με την παρουσιάστρια επίσης να απαντά για το θέμα.

Survivor 4: Οι απαντήσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Από την κ. Σαλαγκούδη ούτε είχα το τηλέφωνο. Έβλεπα μία κομψή κυρία, πολύ καλοβαλμένη, πολύ κουμπωμένη και ξαφνικά πάει στο Survivor. Δικαίωμά της. Είναι υπεύθυνη γι’ αυτό που έκανε. Είτε το μετάνιωσε είτε όχι, εκείνη πήρε την απόφαση, δεν την πίεσε κανένας υποθέτω», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσο για το αν πιστεύει πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη επηρέασε τις ψηφοφορίες του Survivor, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει: «Θα κάτσει τώρα ένας πρώην υπουργός να παίρνει τηλέφωνο και να λέει κρατήστε την; Μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά τα πράγματα».

Survivor 4: Η Ανθή Σαλαγκούδη μας είπε τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει - «Αυτό που ονειρεύομαι είναι…»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μας ενημέρωσε για το τι εκπομπή θα επιθυμούσε να κάνει στην ελληνική τηλεόραση, μιας και αρκετές φήμες έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ στο μέλλον, αλλά φαίνεται να μη γνωρίζει ιδιαίτερα τι είναι το infotainment, αν και είχε πει αμέσως νωρίτερα, ότι είναι το είδους που θα επιθυμούσε. Κι αυτό, γιατί τη στιγμή που η ελληνική τηλεόραση έχει γεμίσει με εκπομπές αυτού του είδους, η Σαλαγκούδη επεσήμανε πως αυτό το είδος δεν έχει ευδοκιμήσει στην χώρα μας.

Survivor 4: Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ανθής Σαλαγκούδη

Παρά το γεγονός αυτό, πάντως, έδωσε ένα στοιχείο, προσθέτοντας επίσης πως δε θα απέρριπτε, τόσο τον τομέα της ενημέρωσης όσο και εκείνον της ψυχαγωγίας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share