Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» η Σαλαγκούδη - «Από μικρή προσπαθώ να αποδείξω πράγματα λόγω του πατέρα μου»

Απάντησε στις κατηγορίες του Τριαντάφυλλου

12 Μαρτίου 2021 14:14
Survivor 4: «Ξέσπασε» η Σαλαγκούδη - «Από μικρή προσπαθώ να αποδείξω πράγματα λόγω του πατέρα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «ξέσπασμα» προχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αναφέρθηκε σε όσα της είχε προσάψει για τον πατέρα της ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, επισημαίνοντας πως από μικρή προσπαθεί να αποδείξει πως μπορεί να κάνει πράγματα εξαιτίας του.

«Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα», είπε μεταξύ άλλων, απαντώντας και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Survivor 4: Η Ανθή Σαλαγκούδη για το ριάλιτι και τις στιγμές μετά την επιστροφή της

«Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, άνοιξα το κινητό μου, μίλησα με τους δικούς μου ανθρώπους και κατάλαβα λίγο τι γινόταν. Με στεναχώρησαν, και γενικά ένα κομμάτι που έχει να κάνει πολύ με την οικογένειά μου, αλλά από εκεί και πέρα εγώ κράτησα την εμπειρία μου από τον Άγιο Δομίνικο. Ήμουν τρομαγμένη για πράγματα που μπορεί να έχουν ακουστεί. Όταν πήγα στο Survivor ήξερα ότι παίρνω ένα ρίσκο γιατί ήμουν ένας κόντρα ρόλος. Κι εμένα όταν μου έκαναν την πρόταση απόρησα πραγματικά. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω σχέση με το αθλητικό κομμάτι.

Εγώ απλά ήμουν ένα παιδί που δεν είχα δει, δεν είχα παρακολουθήσει Survivor. Ο Τζέιμς ας πούμε που τον ανέφερες ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει στρατηγική γιατί έχει δει πολύ Survivor αλλά είναι κι ένας πολύ ικανός παίκτης. Η πείνα και οι κακουχίες για μένα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι και θεωρώ ότι ανταπεξήλθα μια χαρά. Δεν ξέρω τι φαινόταν έξω αλλά στην αρχή ειδικά προσπαθούσα απλά από ένα σημείο και μετά η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share