Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 12/03: Πάει στη μπλε ομάδα ο Τριαντάφυλλος!

Δεν χωράνε άλλες αποχωρήσεις οπότε αναγκαστικά γίνεται μπλε ο Ντάφυ

12 Μαρτίου 2021 08:15
Survivor spoiler 12/03:  Πάει στη μπλε ομάδα ο Τριαντάφυλλος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κόλαση στη κόκκινη παραλία με τον Τριαντάφυλλο μετά τα όσα συνέβησαν στα δύο τελευταία επεισόδια. Ποιο το μέλλον του τραγουδιστή στο ριάλιτι;

Χτες η Μαρία Καρλάκη, προσωπική φίλη του Ντάφυ και συνάδελφος, βρέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Τριαντάφυλλος να αποχωρήσει οικειοθελώς τονίζοντας πως όταν βρίσκεται σ' ένα περιβάλλον που βλέπει πως δεν τον σηκώνει άλλο τα παρατάει. Θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια αν ο Ντάφυ πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler Τριαντάφυλλος

Έχουμε και λέμε τώρα. Οι ώρες που περνάει ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα της ομάδας του μετά το τελευταίο επεισόδιο είναι εφιαλτικές. Δεν υπάρχει συμπαίκτης που να μην του μιλάει και ο ίδιος έχει βρεθεί στην απομόνωση. Μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ακόμα και να μαγειρεύει μόνος του. Κάτι τέτοιο προτείνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και θα επικρατήσει χαμός.

Νέος τσακωμός στη παραλία με τον Ντάφυ να γίνεται έξαλλος και να ξεσπά. Το γεγονός πως έπιασαν ψάρι και δεν του έδωσαν, σε συνδυασμό με το γεγονός πως του είπαν να μαγειρεύει μόνος του έφτασαν τον Τριαντάφυλλο στα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή εξετάζει αρκετά ενδεχόμενα για το μέλλον του παίκτη στο Survivor.

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδα τον Ντάφυ; Γίνεται μπλε;

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να τονίζει συνέχεια πως τιμάει τα κόκκινα χρώματα από τη πρώτη μέρα όμως δεν αποκλείεται αυτό να σταματήσει να γίνεται ακόμα και αν παραμείνει στο Survivor. Τι θέλουμε να πούμε; Συγκεκριμένα η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τον τραγουδιστή ομάδα αφού έχει βρεθεί εντελώς στο περιθώριο και το ριάλιτι δεν χωράει άλλες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Survivor spoiler 12/03: Αποχωρεί οικειοθελώς ή πάει μπλε ομάδα ο Ντάφυ!

Στόχος των ανθρώπων της παραγωγής είναι να τραβήξει το ριάλιτι όσο περισσότερο γίνεται και γι΄αυτό απαγορεύονται νέες αποχωρήσεις εκτός προγράμματος. Έτσι στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο ο Ντάφυ να αλλάξει ομάδα ώστε να μην φτάσει στο σημείο να φύγει από το παιχνίδι...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share