Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έλενα Κρεμλίδου για το χθεσινό (10/03) επεισόδιο Survivor: "Πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, πόσο;"

"Δεν παίρνω την μεριά του Τριαντάφυλλου αλλά..."

11 Μαρτίου 2021 17:31
Έλενα Κρεμλίδου για το χθεσινό (10/03) επεισόδιο Survivor:

Survivor 4: Αρκετές είναι οι αντιδράσεις σχετικά με το τι γίνεται στο Survivor, και συγκεκριμένα από τους πρώην παίχτες που είχαν πάρει μέρος με την πιο πρόσφατη να είναι από την Έλενα Κρεμλίδου.

Σημειώνεται ότι ο Κρις Σταμουλής από την μέρα που έχει επιστρέψει στο παιχνίδι φαίνεται πως ασχολείται αρκετά με το Instagram με την πιο πρόσφατη ανάρτηση του να αποδεικνύει κάποια πράγματα για αυτόν.

Survivor 4: Τα σχόλια της Έλενας Κρεμλίδου για το χθεσινό (10/03) επεισόδιο

Η Έλενα Κρεμλίδου που πριν λίγες ημέρες παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε για την δικαστική διαμάχη που παραλίγο να δημιουργηθεί λόγω της συμμετοχής της στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης στόχευσε στα story σχολιασμού που έκανε στο instagram της, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε μια απίστευτη επίθεση του Ασημακόπουλου και του Κόρομι στον Ντάφυ και εκείνη που έχει εκφράσει πολλές φορές τα αρνητικά συναισθήματά της για τον πρώτο, δήλωσε:

Η ανάρτηση της Κρεμλίδου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

"Δεν θα πω πολλά απόψε αλλά πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, χωρίς να πάρω θέση, πόσο κακός. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος αλλά βγαίνει πολύ κακός με αυτά που επιλέγει να πει. Αυτά, χωρίς να πάρω την μεριά του Τριαντάφυλλου."

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φέτος το παιχνίδι πρέπει να λέγεται "Survivor όλα στη φόρα"»

Survivor 4: Μεγάλες εντάσεις υπάρχουν με το Survivor και ειδικά εκτός παιχνιδιού όπου πολλοί πρώην παίχτες σχολιάζουν για ότι γίνεται μέσα στο παιχνίδι με έναν από αυτούς να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4: Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor 4 και καθημερινά βλέπει όλα επεισόδια και δεν διστάζει να σχολιάσει με αιχμηρές αναρτήσεις προς διάφορους παίκτες.

Χθες, βλέποντας την επίθεση που έγινε στον Τριαντάφυλλο πριν το αγώνισμα, από τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Αφού μέχρι και το Twitter πήρε "φωτιά".

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο και έγραψε «Φέτος το παιχνίδι θα έπρεπε να λέγεται "survivor όλα στη φόρα». Σκεφτείτε να είχε 24ωρη τηλεοπτική κάλυψη».

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share