Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Η Μαριάνθη πολύ καλύτερη από Κόρο, βάση στατιστικών, αλλά την... ψήφισε!

Δεύτερη καλύτερη παίκτρια των κόκκινων η Μαριάνθη, πιο κάτω ο Κόρο, αλλά με τον Ντάφυ θυμήθηκε ότι ψηφίζει αγωνιστικά!

11 Μαρτίου 2021 13:10
Survivor spoiler: Η Μαριάνθη πολύ καλύτερη από Κόρο, βάση στατιστικών, αλλά την... ψήφισε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένα μπάχαλο έχει γίνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor, μετά την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου από τον ίδιο τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο πίστευε ο τραγουδιστής ότι ήταν κολλητοί φίλοι!

Και λέμε πως πίστευε διότι από την πλευρά του Γιώργο Κόρομι φαίνεται πως αυτό δεν είχε βάση! Έτσι έδειξε τουλάχιστον στη πράξη! Σας αποκαλύψαμε πως ο Ντάφυ είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης της κόκκινης ομάδας και δικαίως δόθηκε ως υποψήφιος! Όμως η εξήγηση του Κόρο πως τον έδωσε για αγωνιστικούς λόγους ήταν η εύκολη δικαιολογία. Είχε θεματάκια με τον Ντάφυ απλά δεν τα έβγαζε προς τα έξω και περίμενε το αυτογκόλ του τραγουδιστή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο Γιώργος έχει αποδείξει στην πράξη πως δεν ψηφίζει αγωνιστικά γιατί ψήφισε και την Μαριάνθη μια μέρα πριν! Και η Μαριάνθη, όχι απλά δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια, αλλά είναι πιο ισχυρή από τον ίδιο και το φιλαράκι του τον Ασημακόπουλο βάση στατιστικών!

Survivor Κορο ψήφοι

Η Μαριάνθη λοιπόν φίλοι μου, όσο και αν μην το πιστεύετε, είναι η δεύτερη καλύτερη παίκτρια, μετά την Καρολίνα! Καλύτερη και από Ηλία και από Κόρο και από Ασημακόπουλο και φυσικά από Κοψιδά! Αυτό λοιπόν διότι γίνεται λόγος για αγωνιστική συμπεριφορά παικτών.

Η Μαριάνθη μετράει ποσοστό 60,4% σε νίκες και ο Γιώργος Κόρομι 57,5%, ενώ ο δεύτερος μετράει και δέκα περισσότερες ήττες από την συμπαίκτριά του!

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler στατιστικά επιδόσεις

Survivor spoiler στατιστικά

Survivor spoiler: Ο Κόρο έδωσε αγωνιστικά τον Ντάφυ

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share